Anti gø halsbånd – invester i et nyt anti gø halsbånd til dine hunde

Anti gø halsbåndHar du problemer med din hunds gøen så køb et anti gø halsbånd. Et anti gø halsbånd er en særlig slags halsbånd, som minimerer din hunds gøen, når I er ude og gå ture.

Gør din hund meget, når I er ude at gå, og synes du, at det er både pinligt og irriterende at høre på? I så fald, så kan du overveje at investere i et anti gø halsbånd. Et anti gø halsbånd er en relativt ny opfindelse, som kan købes hos diverse danske forhandlere af hundeudstyr.

Hvordan fungerer et anti gø halsbånd?
I et anti gø halsbånd er der en lugtvæske. Når din hund gør, så vil denne lugtende væske blive frigivet ved hjælp af en gø-sensor i halsbåndet. Denne lugt vil din hund reagerede på øjeblikkeligt ved at snuse omkring for at finde ud af, hvad det er dog for en ny lugt, den lige er stødt på. Med andre ord, din hunds gøen stopper fra det ene øjeblik til det andet gennem en simpel distrahering af hundens opmærksomhed.

Et anti gø halsbånd er således et særdeles harmløst redskab, som på effektiv vis minimerer den meget generende gene, som en vedvarende gøen jo ofte kan være. Undersøgelser viser her, at et sådan halsbånd kan reducere din hunds gøen med helt op til 88 procent, og at hunden vil begrænse sin gøen til mere alvorlige situationer og nødstilfælde.

Er et anti gø halsbånd sikert?
Ja, disse halsbånde skader hverken mennesker, dyr eller natur. Halsbåndet kommer her med en smart lille justerbar clip, som kan justere størrelsen på halsbåndet til at passe med din hund.

Når du køber et gø-halsbånd, så vil du sædvanligvis også købe de ekstra nødvendige applikationer såsom en sprayflaske, et batteri og en anti-gø sensor.

Lær mere omkring halsbånd som reducerer din hunds gøen
Vil du gerne vide mere omkring denne slags halsbånd, så anbefales du at kontakte lokale forhandlere af hundeudstyr. Hvis de ikke har et sådan redskab på lager, så vil de sandsynligvis kunne rådgive dig om, hvor du kan købe det henne.

Derudover har du også mulighed for at købe et gø-reducerende halsbånd over internettet.

You may also like...