Begravelses Service kan hjælpe dig igennem den hårde tid

Begravelses Service tilbyder mange forskellige ydelser i forbindelse med dødsfald. Først og fremmest kan Begravelses Service påtage sig rollen som bedemænd, der hjælper med meget af det praktiske arbejde, som oftest opstår ved et dødsfald. Det er nemlig især på disse tidspunkter, at pårørende har brug for en hjælpende hånd, så de kan komme gennem den hårde tid bedst muligt.

Hvad hjælper en bedemand med hos Begravelses Service?

Faktisk er det sådan, at man ikke behøver en særlig uddannelse eller autorisation, for at blive bedemand. Derfor kræver det lidt omhu, når man en dag står i den hårde tid og skal finde en bedemand, da der kan være forskel på hvem man vælger. Hos Begravelses Service har alle bedemændene flere års erfaring og stort fokus på service. Du kan derfor trygt bede Begravelses Service om hjælp i forbindelse med dødsfald, velvidende at alle de praktiske opgaver bliver klaret med stor empati og professionalisme. Begravelses Service sørger blandt andet for kontakt til præst og kirke samt det meste af planlægningen, der kan forekomme undervejs i processen.

Begravelses Service vægter dine behov højere end noget andet, uanset om du ønsker en stille og diskret begravelse, eller den mere spektakulære af slagsen, hvor der skal være plads til mange mennesker samt blomster og andet dekoration. Begravelses Service har fuld respekt for alle former for begravelser og er helt indforstået med, at der er forskel på hvilken type begravelse man ønsker. Hos Begravelses Service er de nemlig mere end blot bedemænd – de er i ligeså høj grad begravelsesrådgivere, som indikation på deres gennemførte og pålidelige service.

Begravelses Service yder også juridisk assistance

Det er desværre sådan, at der sagtens kan opstå en masse papirarbejde i forbindelse med dødsfald. Ikke blot i forhold til planlægningen af selve begravelsen, men også i forhold til dødsbobehandling og andre juridiske sager. Begravelses Service yder ligeledes bistand til disse opgaver, da begravelsesrådgiverne i Begravelses Service er yderst kompetente og fuldt opdateret inden for området. På den måde kan Begravelses Service gøre den bureaukratiske sagsbehandling meget nemmere og hurtigere, så den sørgende ikke skal bekymre sig om de små detaljer under den hårde tid.

Hvornår skal jeg tage kontakt til Begravelses Service?

Tidsmæssigt er dødsfald oftest uforudsete, også selvom det sker i forbindelse med sygdom. Af den årsag har Begravelses Service valgt at have døgnåbent, så du altid kan få gode råd af en professionel og forstående bedemand/begravelsesrådgiver.

Hvis dødsfaldet har ramt meget pludseligt og uventet, skal du omgående tage kontakt til ambulance og politi. Hvis det sker i hospitalets eller plejehjemmets rolige omgivelser, kan du nøjes med at tage kontakt til Begravelses Service. Det første møde kommer til at foregå fuldstændigt på dine præmisser, altså hvor og hvornår er helt op til dig. Husk på, Begravelses Service har til formål at hjælpe dig og ved godt hvor svært det kan være at sige farvel til nær. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at tage kontakt til Begravelses Services, hvis du har spørgsmål eller andet, som du har brug for hjælp til.

You may also like...