Behandling med botox og Coolsculpting

En botox behandling kan kræve store overvejelser, og det er ofte en behandling, hvor man gerne vil have den bedste rådgivning før, under og efter forløbet.

Hos Nygart har man botox behandlinger som et af de helt store kompetenceområder, og privathospitalet har en lang historik med at yde den bedst mulige rådgivning til sine kunder. En del af rådgivningen omkring en botox behandling starter på privathospitalet i København, Århus eller i Lyngby med en forundersøgelse.

Hvordan og hvorfor udføres en botox behandling?

Et forstående botox behandling tager udgangspunkt i helhedsudtrykket i ansigtet. Her kigger man på ansigtets linjer, hudens struktur samt ansigtets mimik mm. Man vil have en dialog med rådgiveren omkring den fremtidige plan for at opnå det bedste resultat med botox behandlingen. Selv behandlingen kan have den fordel, at den får musklerne til at slappe af, hvormed rynker udglattes og mindskes.

Metoden til udglatning og mindskning af rynker har den fordel, at den som oftest kun tager nogle få minutter. Virkningen kan herefter ses allerede efter 14 dage. Man skal endvidere være opmærksom på, at behandlingen skal gentages efter ca. 4 måneder, da effekten af en botox behandling aftager over tid.

Med den rette rådgivning og de rette eksperter til udføre behandlingen, så kan man få meget flotte resultater med en botox behandling. Resultatet afhænger meget af hvor, og hvor meget botox man indsprøjter.

Det er derfor vigtigt med en god og individuel rådgivning, der lægges meget vægt på – på Privathospitalet.

Fedtfrysningmetoden Coolsculpting med erfarent behandlerteam

Privathospitalet i Lyngby, København og Århus kan også bryste sig af, at være førende eksperter inden for flere andre områder. Et af disse områder, er behandlingsformen Coolsculpting, der er en behandling, der ikke kræver et kirurgisk indgreb. Man kan sågar læse eller arbejde på sin PC, imens behandlingen med Coolsculpting foregår.

Man kan måske være i tvivl om, hvordan Coolsculpting helt præcist fungerer. Det er ikke slankekur, men det er en metode, der skal fjerne overskydende fedtdepoter. Det er metode, der er specielt effektiv, hvis man ikke er kraftigt overvægtig, hvor man derved kan fryse fedtet væk med Coolsculpting.

Når man kommer ind på klinikken, kan man regne med, at der i gennemsnit fjernes 20 – 25 % af et givent fedtlag pr. behandling. Coolsculpting er bl.a. en meget populær behandlingsform, da den også har et indbygget sikkerhedssystem, der gør, at der ikke kan opstå forfrysningsskader mv.

Læs mere om Coolsculpting, botox behandlinger og andre behandlingsformer på Nygart.

You may also like...