Borddug – beskyt bordet på den bedst mulige måde

De fleste kender det nok fra hjemme i stuen eller ved spisebordet, når man har gæster. Der er det altid en god ide at have en borddug på, da der på en eller anden måde altid bliver spildt noget mad eller en drink. Hvis man ikke har en på, så kan det hurtigt ødelægge bordets træ eller i bedste fald efterlade nogle grimme mærker.

En borddug kan også blive brugt på arbejdet

Det er det samme der kan ske, hvis man ikke har en borddug på, når man holder en firmafest, reception eller servere mad i kantinen mv. Jo flere mennesker der er samlet, jo større chance er der for at der bliver spildt noget. Derfor er det vigtigt at man beskytter bordene på den bedst mulige måde. Som en ekstra bonus, så vil man også minimere rengøringen, da man bare kan tage den af og vaske den eller smide den ud, hvis den er til enegangs brug.

Find en festlig borddug

Nogen vil måske være bekymret for at det vil se grimt ud med en borddug, men det behøver det ikke nødvendigvis at gøre, da man kan få dem i mange forskellige farver og i skiftende kvalitet. Fx bruger de fleste fine restauranter bordduge – og det gør de vel kun, hvis det ser pænt ud.

Hos Cytex, som er totalleverandør af tilbehør til kantiner og cateringfirmaer, har de et stort udvalg af festlige bordduge. De er godt klar over at man ikke kun er bekymret for beskyttelsen af bordet, men ligeledes udseendet. Med deres store varesortiment, så gør de det muligt at finde en til alle typer begivenheder – også tema fester.

Man kan bestille deres bordduge på deres hjemmeside, hvor man også finder kontakt oplysninger på deres service afdeling, som kan svare på de spørgsmål man nu har.

You may also like...