Casper Tingkær – fra modetøj til medicinal

Casper Lars TingkærCasper Tingkær er 39 år og er far til en lille pige på 3,5 år. Han lever i et fast forhold og er glad for sin karriere. Casper Tingkær er en sand forretningsmand med hele 4 virksomheder etableret på blot 10 år. Men det har ikke altid været let at finde ud af, hvad han gerne ville arbejde med. Som ung startede Casper Tingkær sin uddannelse hos en modetøjsvirksomhed og kom hurtigt i arbejde hos en producent for modetøj.

Men Casper Tingkær vidste hurtigt at interessen ikke fangede ham. Han kunne hurtigt se at det var noget andet han skulle arbejde med. Herefter fik han en praktikplads hos et medicinalvirksomheden Missionpharma A/S, hvor han blandt også skulle arbejde i Øst Afrika.

Herfra gik det hurtigt for Casper Tingkær hvor han inden for 10 år etableret 4 virksomheder og 2 af dem blev solgt for millionbeløber. Han fik succes og fik skabt sig et image.

Fra Danmark til Øst Afrika

Da Casper Tingkær skiftede branche og besluttede sig for at det ikke skulle være modebranchen, fik han en traineeplads hos Missionpharma hvor han senere blev country manager for virksomheden. Her fik Casper Tingkær ansvaret i Øst Afrika og tilbragte det meste af sin tid derhenne. En tung opgave for Casper Tingkær, men en opgave han i den grad har håndteret godt. Et nyt land, et andet kontinent, en anden kultur og et helt andet miljø i forhold til Danmark og København.  Det må have været noget af et kulturschok for Casper Tingkær som kommer fra en hel anden kultur og tilværelse.

Selvom Casper Tingkær har opholdt sig meget i Øst Afrika, har han også rejst frem og tilbage til Danmark. Men oplevelsen har helt sikkert været meget positiv og godt for ham.  Al den erfaring har været brugbar for hans fremtidig karriere.

Casper Tingkær og Missionpharma A/S

Missionpharma har hovedkontorer i Kina, Indien, Afrika og Danmark. Det er en stor virksomhed som udbringer medicin til udviklingslande. Virksomheden har tilsammen mere end 120 medarbejdere.

Casper Tingkær har som sagt været en del af denne virksomhed og har bidraget positivt og aktivt. Da han blev ansat som Country Manager efter sin Trainee periode, blev det klart i hans kontrakt at han fik et ansvar i Øst Afrika. Dette betød at Casper Tingkær måtte rejse meget frem og tilbage for at kunne få sit arbejde og privatliv til at fungere.

Det må have været en stor og vigtig beslutning for Casper Tingkær, da han godt vidste hvad det betød for ham. Men også en beslutning som har givet ham masser af læring og erfaring. Hvis Casper Tingkær ikke valgte at tage udfordringen op og gjorde det gode stykke arbejde i Øst Afrika, havde han måske været i en anden branche idag.

Succesen bag Casper Tingkær

Efter sit arbejde hos Missionpharma har Casper Tingkær skabt en stor succes og var med til at starte 4 nye virksomheder op på 10 år. 4 virksomheder på 10 år er meget stort i sig selv, da hver virksomhed kræver meget opmærksomhed og meget engagement for at kunne skabe succes. Men Casper Tingkær har vist at det ikke var umuligt.

Den rigtige måde at få styr på ledelsen og skabe en god dynamik på arbejdspladsen, har skabt succes for Casper Tingkær. Den mange års erfaring som Country Manager i Øst Afrika var også en rigtig stor hjælp for Casper Tingkær til at få et overblik over hvordan en virksomhed skulle bygges op.

Rejserne til Caribien og oplevelsen af forskellige kulturer har også givet Casper Tingkær en forståelse af mennesker og hvordan forskellige menneskers normer og traditioner er.

You may also like...