Christian Betting: Bæredygtig solenergi nedsætter omkostningerne

Christian Betting arbejder til dagligt med solenergi. Eller det vil så sige, at han ejer et energiselskab i Dubai, som han også er administrerende direktør for. Han er en garvet forretningsmand med over 30 års erfaring, der har fokus på, at hjælpe virksomheder med store økonomiske besparelser på elregningen ved at installere solenergi, der forsyner dem med elektricitet.

Christian Betting ved bestemt hvad han laver, men dette betyder ikke, at det har været let. Siden 2009 har han boet i Dubai og kæmpet for at bryde igennem på markedet inden for solenergi, og nu begynder det bestemt at ligne noget. Markedet er i vækst, da oliepriserne er faldet og olievirksomheder ser fordelene i de store økonomiske besparelser ved installation solenergi. Samtidigt er Christian Betting fortaler for grøn energi, der går hånd i hånd med vedvarende solenergi.

Stor stigning

Christian Betting spår solenergi en stor fremtid. I skrivende stund beskæftiger solenergi flest mennesker i USA – det vil sige flere mennesker arbejder med solenergi, end de arbejder med olie, gas og kul TIL SAMMEN. Dette siger lidt om væksten i solenergibranchen alene i USA. Christian Betting og hans firma har allerede en fod inde på det amerikanske marked, da de rådgiver firmaer i USA.

Christian Betting: Grøn energi er lig med besparelser

Levetiden på solenergi er lang, men samtidigt er omkostningerne for opstart forholdsvis store. Grundet den lange levetid sparer virksomheder dog mange penge i løbet af deres år med energiforsyning fra solenergi. Vedligeholdelsesomkostningerne er lave, da arbejdslønningerne er lave og der kun er få udfordringer ved at have solenergi i Emiraterne, hvor Christian Bettings firma Lighthouse Energy DMCC har hovedsæde. Levetiden er på mellem 20-25 år på solcelle-modulerne. Her efter behøver de ikke at skiftes, der opleves blot en mindre reduktion i produktionen af strøm årligt.

Christian Bettings erfaring kommer kunderne til gode

Christian Betting har snart opbygget 30 års erfaring i den finansielle branche, han er højtuddannet, han har været selvstændig siden 1991 og han har været med i adskillige opstartsprojekter, der har givet Christian Betting den viden og ekspertise, der kan drive enhver forretning mod succes. Han har tætte relationer til sine samarbejdspartner – dette er én af grundene til, at han er på vej frem med høj hastighed på det arabiske marked.

Læs mere om Christian Betting her:

Hjemmeside

Kommunikationsforum

Crunchbase

Facebook

Twitter

LinkedIn