Drikkevandskølere på jobbet sender et godt signal til besøgende

Drikkevandskølere på arbejdspladsen giver både medarbejderne konstant adgang til frisk og koldt vand, og så giver det også virksomheden et mere professionelt “look” i forbindelse med kundebesøg og til vigtige møder med samarbejdspartnere.

Hvad drikkevandskølere symboliserer

drikkevandskølerAfkøling af vandet er til for at glæde medarbejderne og forbedre deres arbejdsdag. Det er arbejdsgivere, som har forståelse for, at glade medarbejdere arbejder hårdere, og som aktivt gør en indsats for at skabe en attraktiv arbejdsplads. Kølerne fortæller gæsten på arbejdspladsen, at du som arbejdsgiver har overskud og øje for de små forskelle i hverdagen, som kan have stor betydning. Sådan en person vil man gerne samarbejde med!
Som ansat i et kontormiljø skal man særligt på varme dage passe på med at dehydrere, da det går ud over koncentrationen og helbredet. Drikkevandskølere som eventuelt er placeret i mødelokaler fungerer som en invitation til de ansatte til at drikke nok med vand. Når den er placeret i mødelokalet undgår man, at mødedeltagere forlader en vigtig beslutningsproces for at hente et glas vand.

Drikkevandskølere behøver ikke at være dyre for en arbejdsgiver at anskaffe sig, og de gør den der lille forskel i hverdagen for dine ansatte, som kan resultere i højere koncentrationsevne og bedre arbejdsindsats.

You may also like...