Fenskær Efterskole i Lemvig

Fenskær Efterskole er en af Danmarks mest populære efterskoler fors sentudviklede unge og/eller unge, der har behov for specialundervisning. Fenskær Efterskole er geografisk placeret i naturskønne omgivelser i Lemvig – eller mere lokalt bestemt i Nørre Nissum -i det nordlige Vestjylland. På Fenskær Efterskole i Lemvig har eleverne mulighed for selv at sammensætte deres linje, og altså på den måde selv bestemme, hvordan deres efterskoleår skal se ud og forløbe i Lemvig. Læs om Fenskær blog og om Fenskær Efterskole Google+.

FENSKÆR EFTERSKOLEDet er typisk sentudviklede unge og unge, der i løbet af deres skoleforløb har modtaget specialundervisning, der kommer og bliver indskrevet som elever på Fenskær Efterskole i Lemvig. Eleverne på Fenskær Efterskole i Lemvig har forskellige diagnoser, men fælles for dem alle er, at de i høj grad er selvhjulpne og fungerer godt socialt og i elevfællesskaber.

Det er en stor oplevelse for unge, der dagligt er begrænses af deres diagnoser, at komme på Fenskær Efterskole i Lemvig og indgå i et fællesskab med andre unge, der også har forskellige diagnoser. Fenskær Efterskole i Lemvig er indrettet præcis efter hvilke behov, unge med særlige behov eller med behov for specialundervisning har brug for.

Fenskær blog

Fenskær Efterskole i Lemvig har forskellige blogs, hvor både lærere og elever skriver om hverdagen på Fenskær Efterskole i Lemvig. På Fenskærs blog kan du blandt andet læse om hverdagen på Fenskær, du kan se billeder fra hverdagen på Fenskær og du kan læse om alle de spændende projekter, som Fenskær har gang i. Alt sammen på Fenskær blog.

Der er faktisk i alt tre Fenskær blogs, hvoraf den ene er tilegnet eleverne på Fenskærs forældre, så de kan følge med i, hvad deres børn går og foretager sig på skolen. På Fenskær blog kan de få et indblik i, hvordan deres hverdag på Fenskær Efterskole i Lemvig ser ud, samt se billeder af, hvad de går og foretager sig i Lemvig. Du kan også på Fenskær blog læse om, hvad de ansatte på Fenskær Efterskole i Lemvig finder på af sjove undervisningsforløb for eleverne, samt hvilke temafester, der bliver afholdt på Fenskær Efterskole i Lemvig.

På Fenskær blog – både Fenskær blog på WordPress, Fenskær blog på Blogspot og Fenskær forældre blog – kan du altså få en rigtig godt indblik i, hvad der sker af spændende ting og sager på Fenskær Efterskole i Lemvig.

Fenskær Efterskole Google+

Fenskær Efterskole er også på de sociale medier, og blandt andet er de på Google+. På Fenskær Efterskoles Google+ konto lægger Fenskær Efterskole alle deres billeder op fra de mange udflugter, arrangementer og fester, som de afholder og tager på.

Fenskær Efterskole Google+ skriver lærerne også små opdateringer, ligesom på Facebook, så folk der følger dem på Google+ kan følge med. Ved at følge på Fenskær Efterskole på Google+ kan du nemt og bekvemt holde dig opdateret omkring hvad der sker på Fenskær Efterskole i Lemvig, samt se billeder. Det er især interessant for venner og familie af eleverne på Fenskær Efterskole, at kunne se, hvad deres søn, datter, bror, søster, ven eller veninde etc. Går og foretager sig.

You may also like...