Flådestyring kan udgøre et stort bidrag til en virksomhed

flådestyringAlene i Danmark er der allerede nu rigtig mange virksomheder, der har taget imod tilbuddet om at få installeret flådestyring til brug i deres forretningsplan. Der er ikke nogen tvivl om, at det har gavnet dem alle, for hvilken virksomhed vil ikke ønske mere overblik og mere effektiv udnyttelse af de tilgængelige ressourcer.

Flådestyring er i bund og grund et program, hvor alle køretøjer i virksomhedens ‘flåde’ udstyres med GPS sporing. Dette samles så under ét i et system, der sætter virksomhedens administrative afdeling i stand til at spore de forskellige køretøjer. Dette kan udnyttes i mange forskellige sammenhænge, og der tilføjes hele tiden nye funktioner og detaljer til de forskellige programmer til flådestyring, et princip man kender fra softwareopdatering i mange andre sammenhænge også.

Man kan forestille sig, hvor meget arbejde, der kan gå med at planlægge ruter, kørselstider, priser og afregning for et typisk transportfirma. Men ved at få installeret flådestyring, kan mange af disse ting simplificeres. Flådestyring kan blandt andet bruges som et aktivt redskab til præcis og korrekt ruteplanlægning, så mere præcise priser kan fastlås på forskellige ydelser. Desuden kan kontoret holde øje med køretøjerne i arbejdsmarken, og på den måde finde ud af, om der opstår forsinkelser. Man kan også hurtigere sende køretøjer ud til de kunder, der pludselig skulle have et behov for dem, simpelthen ved at kunne se, hvilken medarbejders køretøj, der er tættest på kunden.

Der er ingen tvivl om, at flådestyring har revolutioneret en virksomheds muligheder for udnyttelse af den seneste GPS teknologi. Man kunne nævne endnu flere fordele end dem, der er taget med i dette indlæg, men det bedste vil nok være at tage kontakt til de mange firmaer, der beskæftiger sig med flådestyring, så man kan finde frem til den bedste løsning på egen hånd.

You may also like...