Fodboldmål til børn og voksne i alle aldre

Hvis man leder efter den perfekte kombination af motion og underholdning til dagligdagen, kan fodboldmål fra Homegoal måske lige være det, der mangler. Onlinebutikken producerer sine fodboldmål til haven i Norsjælland i Hørsholm, og konceptet blev stablet på benene med den tanke, at målene skulle være lavet i solidt træ, i pæne og naturlige farver, og skulle være lette at samle.

Når man modtager sine fodboldmål, finder man en simpel instruktionsguide, og der er hertil en video på nettet, der illustrerer, hvordan man samler målene.

Med et simpelt koncept er der også lagt vægt på simple og naturlige farver, der passer godt ind i alle have- og gårdmiljøer. Der er fodboldmål i flere forskellige størrelser, og der er derfor mål til både store og små haver samt større og mindre baggårde i byerne. Skal man bruge pladsen til noget andet, kan man let stille fodboldmålene væk.

Om end man skal have hele familien forbi til en fodboldturnering, eller om man skal spille en teknisk kamp med venner og bekendte, er der fodboldmål, der kan afdække behovet. F.eks. er der helt små fodboldmål til børn, der også egner sig til den tekniske kamp.

Se det store udvalg af fodboldmål inde på hjemmesiden.

You may also like...