Fordelagtige priser på taxikørsel i Herningområdet

prisberegnerI dag skal dagens artikel handle om noget lidt anderledes, nemlig transportmulighederne i Jylland. Den offentlige transport er langt fra lige så udbredt, som den er i København og Storkøbenhavn, og man skal være heldig, hvis der går en bus eller et tog en gang i timen. Derfor vælger mange at tage en taxi, når de skal transporteres rundt, hvis de naturligvis ikke er i besiddelse af en bil. Priserne på taxikørsel kan dog variere en del, men skal du bruge en taxi i Herning eller nærområdet, er der heldigvis hjælp at hente, for vælger du at køre med taxifirmaet Secher’s Taxi, kan du nemlig benytte dig af deres prisberegner, hvor man således nemt og hurtigt kan få en indikation af, hvor meget taxaturen ca. vil koste, hvilket kan være meget rart at vide, så man på forhånd ved, om man rent faktisk har råd til at tage en taxi til eller fra Herning.

Prisberegneren virker således, at man faktisk blot taster de antal kilometer ind, som man regner med, at taxituren er på. Skal man med en taxi fra Herning til Kibæk, og vi lader som om, at der er en afstand på ca. 20 kilometer, så taster man dette ind i feltet, hvor der står ”indtast km”, og resultatet vil således blive, at man kan se, hvor meget turen vil koste for 1-4 personer og 5-8 personer i de forskellige tidsintervaller og på de forskellige dage. Det er fx dyrere at tage en taxi til eller fra Herning mellem kl. 24 og 06, men til gengæld er de mest fordelagtige priser på taxi mandag-fredag mellem kl. 06 og 18.

priser på taxi til Herning
Er du interesseret i at høre mere om priserne på taxikørsel hos Secher’s Taxi, eller ønsker du at bestille en taxi til Herning, så kan du kontakte firmaet på tlf. 20209713

You may also like...