Husk promostands og business card holder på messen

promostandEr du erhvervsdrivende, tager du med garanti også af og til på messe for at præsentere dine produkter. Her er det naturligvis vigtigt at præsentere sine produkter på den bedst mulige måde, hvorfor det er en god ide at huske at medbringe både promostands og business card holder på messen. Både promostands og business card holders er essentielle præsentationsmidler, når du skal sælge din produkter på en messe. Heldigvis kan du finde både promostands og business card holder på displaysmarket.com.

Skab opmærksomhed med promostands

Hvis du har en stand på en messe, er det ikke kun placeringen, der har betydning for, hvor godt salget vil gå. Også præsentationen af din stand har stor betydning, hvorfor det er vigtigt at gøre opmærksom p sig selv ved at sætte promostands op, så folk får øje på din stand. Nøglen til en vellykket messe for din virksomhed er, at trække publikum hen til din præsstandentation. Uden en ordentlig promostand er du usynlige for mange. Brug promostands til at præsentere din virksomhed.

Der findes to typer af promostands: den ene promostand er en lille model og den anden er en standard model. Den lille promostand er en let, foldbar skærm, der er perfekt til rejser, hvis du ofte fra messe til messe. Denne model har sin egen taske og rammerne er alle lavet i holdbart hvid plast, hvilket gør den robust.

Standard promostanden er også produceret i samme hvide plastikmateriale, som den lille model. Denne promostand er fantastisk til demoer, display eller præsentationer. Designet af denne promostand ligner den lille model, bortset fra at både stel og paneler er større. Denne promostand kan bruges til tungere produkter.

Læs meget mere om promostand her.

Få folk til at huske dig med en business card holder

Udover at gøre opmærksom på dig selv er det også vigtigt, at få folk til at huske dig og dit brand. Derfor er det vigtigt at have en business card holder stående fremme, så folk kan tage et visitkort med, når de forlader din stand. En business card holder er en enkel og effektiv måde at markedsføre sin virksomhed på. Faktum er, at et visitkort er stadig er den enkleste, mest troværdige og hurtigste måde at udveksle kontaktoplysninger på. Netop derfor er det en god ide, at have en business card holder placeret strategisk i din stand, når du er på messe.

Ved at have sine visitkort stående i en business card holder, giver du dine kort en formel introduktion. En business card holder er et effektivt redskab til at præsentere dine visitkort på en klassisk måde, der skaber opmærksomhed på den rette måde.

En business card holder kan både placeres på et skrivebord eller monteres på en væg. En business card holder fremstilles i akryl, hvilket gør, at de kan modstå stød. Business card holders er altså lavet af holdbare materialer, der kan placeres eller monteres lige de i din stand, hvor du finder det mest taktisk. Hvor du vil placere din business card holder er op til dig.

Læs meget mere om business card holders her.

You may also like...