Hvad er forskellen på bingo og roulette?

rouletteNæsten alle kender til spillet bingo, men det er ikke alle som kender til spillet roulette. Derfor vil der i denne artikel komme en forklaring på forskelle imellem bingo og spillet roulette.

Navnet roulette kommer af det franske ord der betyder lille hjul. I selve spillet så har man en croupier. En croupier er ham der styrer den lille kugle og hjulet der drejer rundt. Ved bingo bliver tallene udtrukket ret hurtigt efter hinanden, hvor det i roulette bliver udtrukket mere langsomt kan man sige.

Hvis man spiller europæisk roulette så er der 37 numre på pladen men hvis det er amerikansk så er der 38 tal på pladen. I bingo plejer man normalt at have 90 tal, men det er alt efter hvilket spil man spiller.

I roulette er der lige mange sorte som der er røde tal, men der er forskel på om man spiller europæisk eller amerikansk. I Amerikansk så findes der to grønne felter hvor den ene hedder 0 og den anden hedder 00.

Det ekstra grønne felt gør at man har færre chancer for at vinde i den amerikanske roulette, men det er typisk også i USA at man finder denne form for roulette. Hvis man vinder på rouletten så er der mange der råber BINGO, men det brude man nok holde til kun at være i sit bingospil at man råber dette.

I spillet roulette, så kan man lave et enkelt indskud eller man kan lave mange. Det er helt op til en selv, hvad man ønsker sig eller nærmere sagt hvordan man ønsker sig at fordele sine likvider på spillepladen.

I bingo får man blot udstukket nogle tal på en plade og så man skal derefter være heldig med at ramme de rigtige tal i et hurtigt tempo. I roulette er der en mere intens stemning, og man er samtidigt også selv herre over hvilke tal man vil spille på.

I rouletten kan man lave forskellige bet som kan være på sort, rød, ulige, lige eller en kombination af flere tal på spillepladen. I bingo er det meget tilfældigt hvilke tal man får, så hvis man selv vil bestemme så er det roulettespillet man skal vælge. Skal man vinde i roulette så skal kuglen så ramme det som man har satset på, og rammes dette ikke, jamen så er det ret simpelt at ens indsats eller indskud går til huset. Man kalder ofte et casino for huset og croupieren er repræsentant for huset i dette spil.

Herefter kan man så starte forfra og prøve lykken med dette spil og måske prøve sig en anden taktik. I bingo der går spillene meget hurtigt og folk sætter en spænding op. Det er forskellige mennesker der spiller de forskellige spil.

You may also like...