Styrk dit immunforsvar og skær ned på sygefraværet

pillerEr du ofte syg, og vil du gerne gøre noget ved sygefraværet, så gælder det om at styrke dit immunforsvar. Det kommer selvfølgelig lidt an på, hvad du fejler, men for de flestes vedkommende behøver de bare at booste immunforsvaret lidt.

Man kan styrke sit immunforsvar på flere forskellige måder. Først og fremmest er det vigtigt at spise mange frugter og grøntsager hver eneste dag, så man får de vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for i forhold til at kunne fungere optimalt. Derudover er det vigtigt at spise varieret og sundt og undgå junkfood, slik og chokolade.

Motion spiller også en væsentlig rolle, når det kommer til at styrke immunforsvaret, og det er vigtigt at man jævnligt dyrker motion af den ene eller anden form – mindst en halv time om dagen, så drop bussen og tag cyklen på arbejde.

Bussen, og andre offentlige transportmidler, er faktisk en smittekilde uden lige, så vil du gerne undgå at blive smittet af andre, når de er syge, så kan det faktisk være en rigtig god ide at undgå de offentlige transportmidler.

You may also like...