Introduktion til ID-beskyttelse med mySafety

mySafetyBeskyt din digitale livsstil og undgå id-tyveri med mySafety

Internettet er en stor del af vores hverdag, og udtrykkene “digital levealder” og “digital identitet” er gradvist øget med brugen af internettet. Men den stigende brug af internettet øger også risikoen for at blive udsat for forskellige internetassocierede tyverier og forbrydelser såsom identitetstyveri og trusler og misbrug af personoplysninger online.

På dette område er mySafety eksperter. MySafety hjælper dig med at beskytte imod identitetstyveri og andre Internetassocierede forbrydelser. Undersøgelser udført af mySafety er blevet præsenteret for at få realistiske statistikker om, hvordan identitetstyveri er steget samt hvilke grupper i samfundet, der er mest sårbare. Id-tyveri er steget med 40 procent for unge voksne (i alderen 16-29 år), og det er disse data, præsenteret af MySafety der anvendes i år. Af de unge voksne i undersøgelsens rapport sagde 57 procent, at de holder øje med bankkort og pinkoder, dvs. at 43 procent af nutidens unge ikke holder øje med deres kreditkort og pinkoder mv. Dette kan være en af grundene til, at unge voksne er mere sårbare over for disse typer af forbrydelser. Dernæst er unge voksne ofte mere udsatte på grund af deres mere aktive digitale livsstil. Dette kombineret med at de unge er ofte mindre opmærksomme på potentielle risici, så de er mere udsatte. Undersøgelsen viste også, at langt størstedelen af de adspurgte sagde, at de kendte til id-tyveri, og hvad det betyder.

MySafety hjælper folk til at være opmærksomme på de mange risici, og mySafety hjælper alle sine kunder. Et simpelt råd er at få en lås til postkassen. Et andet praktisk råd, som er forholdsvis enkelt, er at være opmærksom på, hvordan man håndterer vigtige dokumenter, der skal bortskaffes. Det bedste man kan gøre er, at man river disse papirer over, før man smider dem. Dette er en simpel måde at beskytte sig selv bedre på.

MySafety har mange forskellige typer af forsikringer, og mange af dem er også til børn, der bor på samme adresse som forældrene, hvilket inkluderer dem i forsikringen. Dette er især godt for beskyttelse mod nethad og Internetmobning, der desværre er blevet stadig mere almindeligt i svenske skoler. Det er hovedsageligt børn og unge, der er udsatte og sårbare. Skulle dette ske, kan man søge støtte og hjælp igennem Mysafety. Der er en hotline, som folk kan ringe til døgnet rundt, uanset hvor man er i verden.

You may also like...