Hvor kan man holde en hyggelig dansk ø ferie?

Selvom Danmark er et lille land, så er der mange muligheder, hvis man ønsker at komme på en dansk ø ferie. Det klassiske sted for dette er Bornholm, eller solskinsøen som den også bliver kaldt. Der er bare noget specielt ved at være på en dansk ø ferie, hvor hverdagen ikke er ligeså travl, som man kender det fra de store byer på Sjælland og i Jylland.  Her vil der komme nogle eksempler på steder, som er perfekte til netop at opleve dette.

Fanø

Der er også mange der vælger at tage til Fanø for at holde en dansk ø ferie. Det er et godt sted for hele familien, da der både er noget for den aktive, naturelskeren og den kulturelle. Med deres sandstrande, så er det også det perfekte sted at solbade.

Læsø

Er man glad for havet og tilbringer meget tid på havet, så er Læsø en populær destination. Det er nemlig en ikke rigtig sejlerø, hvor folk sejler til fra nær og fjern. Er man glad for skaldyr, så kan man glæde sig til at prøve de lokale jomfruhummere.

Ærø

Vil man gerne på en idyllisk dansk ø ferie, så er Ærø det perfekte sted. Med deres små brolagte veje og gammeldags bygninger, så er det som at træde ind i en anden tidsalder. Man kan også roligt sige, at der er rigeligt med tid til at slappe af.

Vejrø er et unikt sted for en dansk ø ferie

De ovenstående eksempler på øer, de er lidt mere velkendte end denne. Men der er ingen tvivl om, at Vejrø er at fantastisk sted at holde en dansk ø ferie. Afhængigt af sæsonen, så er der mulighed for forskellige typer jagt eksempelvis. Det er en forholdsvist lille ø, som ligger nord for Lolland. Derfor er der også gode muligheder for total afslapning, og så slipper man fuldstændig for hverdagens stress og jag.

På øen ligger Vejrø Resort, så hvor man kan få et sandt luksusophold i en af deres suiter eller ferielejligheder. Derudover kan man få en god og rustik middag på den ene restaurant der er på øen. Hvis man gerne vil forkæle sin kæreste (og sig selv), så kan man få et romantisk ophold på denne ø, hvor alt vil blive sørget for.