Historien om mine kjoler købt på nettet

kjoleKjole nr. 16

Du har garanteret haft mange kjoler gennem livet, og for dig er der garanteret også en af kjolerne, du altid vil huske mere end de andre. Sådan er der mange der har det, så hvorfor skulle det være anderledes for dig.

Historien om kjole nr. 16

Med de mange flotte webshops er det blevet lettere at finde sin kjole online, hvor der virkelig er gode tilbud at hente og mulighed for billige kjoler. Det er her, at historien om kjole nr. 16 starter. Det er ikke nummer 16 af de mange kjoler på den webshop, der blev valgt, nej det var kjole nr. 16 i garderoben.

En fantastisk festkjole der var med til at gøre udfaldet, da jeg fandt min nuværende kæreste. Den var blevet kigget på længe, og til sidst kunne jeg ikke længere modstå fristelsen til at købe den. Den blev leveret kort efter, jeg havde bestilt den, og derfor kunne jeg allerede tage den på i weekenden,  hvor jeg skulle i byen med nogle veninder.

Tøjkrise opstår altid alligevel

Nu havde jeg jo fået leveret den nye festkjole, og alligevel opstod der tøjkrise – skulle jeg bare have kjolen på alene, var det ok ikke at tage ret meget andet på end den, hvad ville veninderne sige og mange andre tanker røg igennem hovedet på mig. Det endte med, at jeg ringede til en af veninderne, der heldigvis var kommet igennem sin egen tøjkrikse, og kort efter stod hun i entreen.

Jeg viste hende min nye kjole, og hun var bare helt klar på, at det var den, jeg skulle have på om aftenen, når vi skulle ind at gøre byen usikker. Hun havde taget nogle forskellige chunky smykker med, så det hele blev virkelig fuldendt, og jeg blev hurtigt mere og mere tilfreds med mit valg af kjole.

Så lige så hurtigt tøjkrisen opstod, lige så hurtigt sluttede den, og da vi havde fået valgt de helt rigtige smykker, og vi havde fået et lille glas asti eller to, var vi snart parat til at finde byen, og her mødte jeg så min nuværende kæreste, som havde set mig i kjolen og bare var faldet pladask for mig.

Min kjole nr. 16

Min kjole nr. 16 vil derfor altid være noget helt specielt for mig. Den var med til at finde min helt store kærlighed og jeg følte mig så godt tilpas i den. Det er en skøn fornemmelse, når det er sådan, man har det.

Jeg håber også, du har en helt speciel kjole, om du har givet den et nummer eller ej, betyder ikke noget. Jeg vil altid være glad for min kjole nr. 16.

You may also like...