Køb billige træpiller hos os, og gør en god handel

træpillerHos os sørger vi altid for, at du får de bedste træpiller til prisen. Vi tilbyder køb af billige træpiller, i både store og små mængder. Hvordan og hvorledes du vil købe billige træpiller hos os er op til dig. Vi sælger online, har en fysisk butik, og tager også imod bestillinger telefonisk.

I vores butik kan du købe billige træpiller af forskellig kvalitet. Det kommer meget an på om du har et lille eller større pillefyr. Har du f.eks. et lille pillefyr, er det vigtigt at træpillerne er af høj kvalitet, så der ikke produceres så meget aske. Er det derimod et større pillefyr, kan det godt betale sig at købe nogle i lidt lavere kvalitet, men større mænge. Kom evt. ud i butikken og få en snak om hvilket køb af billige træpiller der er det rette for dig.

Køb billige træpiller nu. Vi kører pt. rigtige gode tilbud på alle vores træpiller. Så gør evt. et stort køb af billige træpiller nu, inden den kolde sæson starter, og spar en masse penge.

Vores kunder er i højsædet
Vi gør meget ud af at du får den bedste kundeservice hos os. De er vores kunde og derfor er det dem der er i fokus. Eftersom træpiller er noget vores kunder hele tiden er afhængige af, vil vi gerne kunne skabe et bånd, så vi sammen kan have et godt samarbejde, og vores kunder fortsat vil købe billige træpiller hos os.

Mange har været ude for, at når de har købt billige træpiller et andet sted, så har måske 25% af dem været smuld. Her hos os går vi utrolig meget op i indpakningen, og at leveringen af træpillerne er i orden.

På vores online butik, kan du købe billige træpiller i præcis den mængde der passer dig. Vi lover dig at det er fuldt ud sikkert, og vi sørger for at du får en ligeså god oplevelse ved køb af billige træpiller online, som du gør når du handler hos os i butikken. Vi har altid online support. Så hvis du er i tvivl, kan du altid ringe, og så guider vi dig igennem dit online køb.

Vi tager også altid imod telefoniske bestillinger. Det kræver blot at du har udvalgt de træpiller du har brug for i enten vores katalog eller online butik, og skrevet oplysningerne ned. Så kan du ringe til os, hvor vi sammen finder ud af en mængde, pris, og levering. Når vi er færdige, og du har købt dine billige træpiller, så sørger vi for leveringen sker det rette sted og til tiden.

Sammen sørger vi for at du får en god kundeoplevelse hos os, da vi som sagt ud over kvaliteten og leveringen, sætter mindst ligeså meget fokus på vores kunder. Pillefyring er en billig, nem og miljøvenlig løsning, og det ønsker vi også som forhandlere, at det fortsat skal være sådan.

You may also like...