Kontorstolens mange funktioner

Mange tror fejlagtigt, at en kontorstol “bare” er en kontorstol, og at det er underordnet, hvilken type kontorstol man vælge at købe til sit kontor, og det er desværre her, mange tager fejl. Sandheden er, at forskellen på gode og dårlige kontorstole ikke er til at komme udenom, og det kan samtidig ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at have gode og funktionelle kontorstole på sin arbejdsplads eller på hjemmekontoret.

milano kontorstol

Kontorstole spiller nemlig en afgørende rolle for vores generelle velfærd, når vi sidder bag skrivebordet, uanset om det så er på kontoret eller derhjemme. Det skyldes, at kontorstole er udstyret med en masse forskellige funktioner, der alle er med til at forbedre din/brugerens oplevelse af at sidde på stolen – især når der er tale om kontormedarbejdere, der ofte sidder ned på deres kontorstole i 8-10 timer om dagen. Her er det utroligt vigtigt, at kontoret er udstyret med ergonomiske kontorstole, så alle sidder behageligt og har en optimal støtte til nakke, ryg og skuldre.

Når man skal ud og købe nye kontorstole til kontoret, er det derfor vigtigt at finde ud af, hvad de enkelte medarbejderes behov til kontorstolene er. Er der for eksempel nogen, der foretrækker en høj ryg frem for en lav ryg eller omvendt? Måske foretrækker nogle kontorstole med hjul, mens andre foretrækker kontorstole med armlæn.

Vi er alle forskellige, og det er vigtigt at have in mente, når kontorstolene skal udskiftes, da en optimal siddekomfort er med til at øge medarbejderens effektivitet, mens en dårlig siddekomfort kan bremse medarbejderen i at yde sit bedste. Det kan i øvrigt også resultere i jævnlige sygemeldinger, eller endda langtidssygemeldinger, hvis medarbejderne ikke sidder på nogle ordentlige kontorstole, da det kan skabe stærke rygsmerter og smerter i nakke og skuldre.

Gå derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af kontorstolene til medarbejderne. Det er langt dyrere at have langtidssyge medarbejdere, end det er at investere i nogle ordentlige kontorstole, som gør, at medarbejderne har optimale arbejdsforhold, hvilket vil forbedre deres præstationer.

Er du i tvivl om, hvor du skal købe kontorstolene henne, så gå ind på dankontorstole.dk og se deres store udvalg af kontorstole i alverdens afskygninger. Her kan du med sikkerhed finde en kontorstol, der passer til selv den mest krævende medarbejder.

You may also like...