LED lyskilder i alverdens afskygninger

I denne artikel vil du få en grundig gennemgang af de forskellige LED lyskilder, der er på markedet lige for tiden. LED lyskilder er blevet utrolig populære i løbet af de seneste par år, og det er der mange grunde til.

ledHvorfor vælge LED?

Hvorfor bør man vælge LED frem for almindelige lyskilder? Det spørgsmål er der rigtig mange forhandlere af LED lyskilder, der bliver stillet hver eneste dag. Er du en af dem, der har samme spørgsmål, så kan du få svaret på det her i denne artikel.

Der er nemlig nogle meget klare fordele med LED lyskilder frem for almindelige lyskilder. De væsentligste fordele er, at man kan spare rigtig meget på strømmen ved at erstatte de gamle lyskilder med LED. Faktisk viser undersøgelser, at man kan spare helt op til 80 %, hvilket vil give luft i budgetterne i de danske hjem.

Derudover har LED lyskilder en ufattelig lang levetid, og det betyder, at man slipper for en stor del af besværet i forbindelse med en pære, der springer. LED lyskilder skal typisk skiftes 2-4 gange i løbet af en livstid afhængigt af, hvor meget man benytter den pågældende lyskilde.

Dette er naturligvis kun få af mange fordele ved LED lyskilder, men det står klart for mange, hvorfor de er blevet et hit hos danskerne, og det har også bevirket til, at man i dag kan købe alverdens forskellige LED lyskilder.

LED lyskilder i alverdens afskygninger

LED lyskilder kommer i alverdens afskygninger. Du kan blandt andet købe:

LED lysstofrør
LED pærer og spots
LED vækstlamper
LED strips

Listen er lang, men ovenstående er de mest anvendte LED lyskilder i dag.

Hvad er prisen?

Prisen for LED lyskilder ligger lidt over prisen for almindelige lyskilder, men her skal man selvfølgelig huske på, at LED lyskilderne altså holder i mange flere år, og at de som tidligere nævnt også kan skabe store besparelser på strømregningen.

Man kan med fordel spare nogle penge på sine LED lyskilder ved at købe dem på nettet, og der findes i dag stort set ikke én eneste onlineforhandler af lyskilder, der ikke også har LED lyskilder på lager.

Det kan dog virke lidt uoverskueligt med de mange forskellige forhandlere af LED lyskilder, og derfor har vi i dagens anledning gjort os den ulejlighed at finde en webshop, som har et stort udvalg af de forskellige typer af LED lyskilder, som vi har nævnt tidligere i artiklen.

Vi fandt frem til mrperfect.dk og har naturligvis foretaget en test for at vurdere, om det var en forhandler, vi kunne tillade os at anbefale til jer.

Vi bestilte derfor en række forskellige LED lyskilder, herunder forskellige LED pærer, strips, spots og en enkelt vækstlampe. Bestillingen foregik nemt og smertefrit, og der gik ikke mange dage, før lyskilderne blev leveret til kontoret.

Samtlige LED lyskilder har gennemgået en test, hvor vi har vurderet, om lyskilderne lever op til standarderne, og det kan vi med rette sige, at det gør de. Du kan med andre ord trygt bestille dine LED lyskilder online hos Mr Perfect.

mr perfect

 

You may also like...