Lind & Risør knokler for danskernes drømme

Lind & Risør4Fra et lille arkitektforetagende til lampens ånd

Lind & Risør A/S blev grundlagt i 1980 af to initiativrige arkitekter, Torben Lind og Steen Risør, midt i en af nyere tids værste byggekriser herhjemme. Idéen bag virksomheden var at gøre op med de tidligere årtiers typehusbyggeri, som alt for ofte var af dårlig kvalitet og sjældent med udgangspunkt i bygherrens præferencer og behov.

Drømmen for de to iværksættere var at opfylde andres drømme – boligdrømme vel at mærke. Og i dag er Lind & Risør en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder, som tegner, råder og bygger skræddersyede huse af høj kvalitet, i et unikt design og til en økonomisk fordelagtig pris.

Unikke boliger

Det kan være svært at forlade tanken om være boligejer af et hus, som er helt unik og som man selv har været med til at designe fra bunden. På Lind & Risørs hjemmeside lr-hus.dk kan du danne dig et godt overblik over, hvordan dit drømmeprojekt kan forløbe. Står du og din familie i øjeblikket og overvejer jeres boligsituation, er det besværet værd at læse lidt om Lind & Risør. Måske savner du blot inspiration til dit næste byggeprojekt, eller også er du blot nysgerrig?

En god tommelfingerregel for Lind & Risør er, at mulighederne besejrer enhver form for begrænsning. Hvad end din families behov måtte være af hustype, tilbygninger, haveareal, etager, kælder med videre, er det intet problem for Lind & Risør-arkitekterne, der tegner præferencerne helt fra bunden.

Kom godt fra start med dit Lind & Risør-projekt

Bor du på Sjælland, Møn eller Lolland-Falster, og leger du med tanken om et nyt boligprojekt, så har du muligheden for at tage drømmehustesten via Lind & Risørs inspirationshjemmeside drommehuset.dk, hvor du i tre step vælger arkitektur, plan og form, og derefter vil arkitekterne klare resten i tæt samarbejde med dig og din familie.

I stedet for at købe et brugt hus, kan du f.eks. rive dit nuværende nedslidte hus ned og bygge et nyt på din egen grund. Både lr-hus.dk og drommehuset.dk (Lind og Risør) er sider, hvor du kan hente masser af inspiration, bestille det flotte katalog, eller se, hvor og hvordan du kan besøge et af de mange udstillingshuse.

Byg eller lej, præcis som du vil

Det er også muligt at leje en drømmebolig. Lind & Risør har et kæmpe udbud af lejeboliger rundt i Storkøbenhavn, som er nybyggede og indflytningsklare. Al tilgængelig information vedrørende lejemål og krav til lejerne er specificeret på lr-lejebolig.dk. Da der generelt er stor rift om lejeboligerne, er det muligt at blive skrevet på venteliste.

Klarhed under hele forløbet

Klarhed i byggeprocessen og økonomisk tryghed er kerneværdierne bag virksomhedens ydelser. Du får som kunde altid et fuldt overblik over byggeprojektet, inden du går i gang. Når først den rigtige byggebaggrund er fundet, er blevet skitseret og eventuelt har fået tilført dine personlige detaljer, vil byggerådgiveren lave et komplet budget over byggeriet. Hos Lind & Risør får du således et overskueligt overblik, og du og din bankrådgiver vil dermed have et godt udgangspunkt for den fortsatte økonomiske tilrettelægning..

Kontakt Lind & Risør A/S

Lind & Risør A/S holder til huse på adressen Erik Husfeldts Vej 9, 2630 Taastrup, og kan kontaktes telefonisk på 43 32 2000, (man-Tors: 08.00 – 16.30, Fre: 08.00 – 15.30), eller via mail lr-hus@lr-hus.dk.

Skulle du have spørgsmål uden for de normale åbningstider, kan du kontakte følgende:

Salgsafdelingen: Spørgsmål vedrørende hussalg, udstillingshuse og salg af byggegrunde, tlf. 20 91 39 00.

Teknisk afdeling: Spørgsmål vedrørende tekniske installationer i dit eksisterende Lind & Risør-hus, 20 98 73 00.

Følg Lind & Risør på Facebook.

 

You may also like...