Vådrumsmaling – køb maling til dine vådrum med en glans på faktor 25 eller 50

vådrumsmalingHar du vådrum i huset, så er det vigtigt, at du anvender vådrumsmaling. Vådrumsmaling er en speciel slags maling, som anvendes til rum, som kommer i hyppig kontakt med vand og fugt.

Har du et vådrum, som skal males, men er du lidt usikker på, hvilken maling du skal vælge? Hvis det er din situation, så få råd og vejledning her omkring hvad vådrumsmaling er for noget, og hvad der generelt kendetegner malinger af god kvalitet.

Hvad er vådrumsmaling?
Vådrumsmaling refererer til malerprodukter, som anvendes i rum, der kontinuerligt bliver våde. Dette vil ofte være tilfældet med badeværelser og i mindre grad køkkener.

Vådrumsmalingen bør ikke bruges inde i selve brusekabinen, hvor man som hovedregel generelt ikke bør male. Vand er hård ved maling og vil medføre, at malingen før eller senere begynder at skalle af.

Så frem at dine overflader kun kommer i begrænset kontakt med fugt, som kan vådrumsmaling med en glans på faktor 25 være tilstrækkelig. Omvendt, hvis overfladerne kommer i kontakt med vand og fugt meget hyppigt, så er en glans på faktor 50 at foretrække.

Ligeledes kan vådrumsmalinger bruges bagved komfurer eller håndvaske. Vådrumsmalinger sikrer her, at området bliver langt lettere at rengøre, hvilket jo er en ofte forekommende opgave på disse steder i dit hjem.

Kendetegn ved gode malinger
Når du skal ud og lede efter malinger, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at finde frem til de rette produkter. Når malingen er kommet på, så er der ikke så meget at gøre ved det, så vær omhyggelig når du står nede hos farvehandleren og skal købe din maling.

Blandt de vigtigste kendetegn ved gode malinger kan blandt andet nævnes: Malingen stænker og drypper ikke særligt meget; den tørrer hurtigt; dækker godt; lugter ikke efter at den har tørret; og har ikke nogle skadelige effekter på husets beboere.

Hvor kan jeg købe god og billige maling?
Når du skal ud og handle efter vådrumsmaling, så er det især en god ide at starte din søgen online. Internettet bugnet i dag af gode tilbud på malerprodukter, hvor alle sælgere forsøger at overgå hinanden.

Nogle af disse sælgere er traditionelle farvehandlere med ´rigtige´ forretninger rundt omkring i landet. Andre sælgere sælger omvendt alle deres malerprodukter over internettet.

Så frem at du køber maling fra et firma, som du ikke tidligere er bekendt med, så kan det eventuelt være en god ide at snakke med tidligere kunder for at finde ud af, om kvaliteten af deres produkter er tilfredsstillende.

Ekstra tilbehør til mine malerprojekter
Når du skal have købt malinger til vådrum, så skal du naturligvis også ofte ud og have fat i diverse former for tilbehør. Dette tilbehør kunne for eksempel være: Pensler, ruller, terpentin, malertape, spande, filt, grundere og meget, meget andet.

Sådan tilbehør kan ofte købes hos de selvsamme online forhandlere, hvor du køber dine malinger.

You may also like...