Mangler du en god shampoo? Så prøv Echosline S6

Der er ikke noget som giver mere selvtillid end lækkert hår, men for at få det, så skal man også bruge en god shampoo. Shampoo er nemlig hårets bedste ven – og der er ingen bedre end Echosline S6. Dette produkt bliver ikke bare brugt af privatpersoner, men også af de professionelle. Da de er udlært i hvordan man passer bedst muligt på håret, så må man også gå ud fra at der er en god grund til de bruger Echosline S6.

Vigtig at bruge den rigtige shampoo

Det er selvfølelig ikke alle hårtyper som den passer optimalt til, men lige netop Echosline S6 er rigtig god til dem så har striber, lysnet hår, er naturligt lysblonde eller har gråt hår. Det der gør den så populær, er dens evne til at skabe kolde toner i håret og går derfor også under kategorien anti-yellow. Det er vigtigt at man bruger en shampoo som passer til ens hår, for det giver ingen mening at bruge en som er egnet til krøllet hår, hvis man selv har noget der er meget glat. For det meste vil man kunne læse hvilke der passer til hvad på emballagen, men hvis man er tvivl, så er det en god ide at spørge sin frisør – han eller hun burde kunne hjælpe.

Indholdet er blandt andet gærede druer og silkeproteiner, der arbejder helt indefra håret, så de gyldne toner bliver tonet ned. For at få den bedste virkning, så anbefales det, at man også anvender en hårkur efterfølgende. Det skyldes at typen af hår (lysnet) godt kan kræve ekstra pleje end andre typisk gør.

Læs brugsanvisningen!

En ting er dog at købe en god shampoo, en anden er at bruge produktet rigtigt. Hvis man eksempelvis er for voldsom, så kan det faktisk skade mere end det gavner. Det er lidt en skam, hvis man har brugt penge på en professionel shampoo som Echosline S6. Har man langt hår, så bør man gøre det minimum to gange. For så får man først renset rester fra andre hårprodukter ud – og i anden omgang kan shampooen så gøre det den er lavet til.

Køb Echosline S6 her

Shop Rosted er den officielle forhandler af Echosline S6 samt mærkets andre produkter – heriblandt en kur der passer til. De tilbyder deres produkter til konkurrencedygtige priser og man kan få leveret dem hurtigt. Man finder dem alle på deres hjemmeside, hvor man ligeledes laver sin bestilling. Udover en webshop, så har de også nogle frisørsaloner rundt omkring Sjælland.

 

You may also like...