Papirisolering af ydervæg er billigt, effektivt og miljøvenligt

papirisoleringI disse kolde vintertider kan det være relevant at kigge på isoleringen af boligen, hvis det er meget koldt i boligen. Det kan fx være nødvendigt med en ny isolering af ydervæggen, som med fordel kan være med den smarte metode; papirisolering.

Vidste du, at et hus uden isolering af ydervæg bruger 3-4 gange så meget energi, som et isoleret hus, så der er altså mange penge at spare på varmeregningen, hvis man vælger at isolere ydervæggen med papirisolering. En helt anden gevinst er, at det bliver meget mere behageligt at opholde sig i hjemmet, især om vinteren, da det i så fald kan holde på varmen.

Fordelene ved papirisolering
Har du endnu ikke hørt om papirisolering før, så er det om at læse med her, for nu vil du få oplyst de forskellige fordele ved at benytte sig af papirisolering, hvis man eksempelvis skal have isoleret ydervæggene.

En af de klare fordele ved at benytte sig af papirisolering er, at det lægger sit tæt til de øvrige installationer og udfylder de hulrum, der altid vil være i et hus. På den måde opnår man det langt bedste og mest effektive resultat af sin isolering af ydervægge.

Her kan du se en video, hvor papirisoleringens unikke egenskab uddybes.

Derudover har papirisolering den fordel, at det har en høj brandmodstand, og så virker det utroligt lydisolerende, hvilket er en ekstragevinst i forhold til almindelig isolering. En anden vigtig ting er, at papirisolering kun udleder meget små mængder CO2, hvilket altså vil sige, at det er et meget miljøvenligt isoleringsmateriale, vi har med at gøre.

Hvor lang tid tager det så at isolere en ydervæg?
Skal man eksempelvis have isoleret et helt loft på 120 kvadratmeter, tager isoleringsarbejdet som regel ikke mere end en dag. Skal hele huset isoleres, tager det som regel en dag yderligere, men prøv så lige at tænk på hvor hurtigt isolering af en ydervæg er fikset!

Papirisolering af ydervæg
Konklusion
Papirisolering er et rigtigt godt valg, hvis man ønsker en billig og effektiv isolering af ydervægge eller hele sin bolig og samtidig ønsker at tage hensyn til miljøet.

You may also like...