Peder Ahrens (Peder Bent Ahrens)

Peder Bent AhrensPeder Ahrens er har mange kompetencer, talenter og kundskaber. Ikke nok med at Peder Ahrens har et CV, der er kilometerlangt – det dækker også over mange fagområder. Ved siden af Peder Ahrens ’ karriere har han både arbejdet frivilligt hos Røde Kors og haft tid til at dyrke sin hobby akvarelmaling.

Peder Ahrens’ uddannelse

Da Peder Ahrens graduerede fra 10. klasse, startede han  på den Grafiske linje på Teknisk Skole i Roskilde, hvorefter han fik en læreplads hos firmaet Køhn Group A/S, hvor han var frem til 1987.

I 1986 startede Peder Ahrens på Officersuddannelsen på Sergent- og Officersskolen. Efter flere år her valgte Peder Ahrens  i 1991 at starte på Merkonomuddannelsen på Niels Brock, hvor han gik frem til 2005.

Idag

I løbet af sin uddannelse fik Peder Ahrens lyst til at videreuddanne sig til coach, og i 2009 var han færdiguddannet certificeret coach fra CoachCamp. I 2012 videreuddannede Peder Ahrens  sig i Projektstyring med inddragelse af LEAN på Niels Brock Sidenhen har Peder Ahrens endvidere videreuddannet sig gennem kurser i Konflikthåndtering, matchning af indsatsparate borgere, Integrationsfaglighed i forbindelse med beskæftigelsesindsatsen samt i Styrket Borgerkontakt.

Peder Ahrens arbejdede før dette som reprofotograf og grafiker hos virksomheden Multiscan fra 1988 – 1993. Fra 1993 – 1996 var Peder Ahrens projektkoordinator hos Vedel Reproduktion A/S, hvor han benyttede sig af sine kompetencer som merkonom. Her var Peder Ahrens procesansvarlig for produktionsplaner, interne journaliseringsprojekter, kodificering og opdatering og databaser. Peder Ahrens fungerede desuden som lead på koordinering af opgaver til virksomhedens grafikere.

Tiden i Forsvaret

Da Peder Ahrens startede som projektkoordinator hos Vedel Reproduktion A/S startede han også på sine i alt ni år i Forsvaret, hvor han arbejdede kompagnichef og personaleansvarlig. Peder Ahrens var i Forsvaret fra 1993 til 2002 ved siden af sit job som grafiker i virksomheden SP3 A/S, hvor han startede i 1996.

Hos SP3 A/S genoptog Peder Ahrens sin grafiske kunnen og arbejdede blandt andet med layout, rentegning og billedbehandling. Senere skiftede Peder Ahrens job til projektkoordinator hos SP3 A/S (senere Marketsquare, ejet af Berlingske Media). Her havde Peder Ahrens ansvaret for koordinering af opgaver til medarbejdere i samarbejde med produktionsledere og kunder. Peder Ahrens var ansvarlig for overholdelse af planer, briefing og opgavefordeling og var desuden ansvarlig for databaser.

Iværksætter og HR-eksperten Peder Ahrens

Peder Ahrens startede i 2009 sin egen coach-enkeltmandsvirksomhed House of Growth som bibeskæftigelse. Her rådgav Peder Ahrens andre virksomheder, indtil han i 2012 lukkede House of Growth. I 2013 skiftede han hvervet som selvstændig ud med stillingen som virksomhedskonsulent ved Jobcenteret i Herlev Kommune, hvor han arbejder den dag i dag. Her rådgiver og vejleder Peder Ahrens  om ansættelse af borgere på særlige vilkår, og Peder Ahrens’ spidskompetencer ligger inden for screening, rekruttering, fastholdelse af medarbejdere og ansættelse af medarbejdere på særlige vilkår med virksomhedspraktik og løntilskud.

 

You may also like...