Pernille Fabricius om kompetencer og faglighed

Pernille FabriciusNår man kaster et blik på Pernille Fabricius’ CV bliver man hurtig opmærksom på to ting; 1, at hendes karriere siden hendes første stilling som revisor i Arthur Andersen i København har taget nye højder med kometfart, og 2, at hun går efter topposterne, hvor hun kan få indflydelse.

Pernille Fabricius fik i sit job som Senior Vice President i Corporate Finance hos ISS i 1990’erne, hvor hun var ansvarlig for Corporate Governance samt for at udforme ISS’ internationale strategi, smag for at arbejde med at arbejde med vision, mission og værdiskabelse for en virksomhed. Det fik Pernille Fabricius, da hun hos ISS lærte, hvordan der kunne skabes muligheder.

Da Pernille Fabricius havde siddet som Senior Vice President i Corporate Finance hos ISS i to år tilbage i 1996, fik Pernille Fabricius vendt ISS’ ellers problematiske udgangspunkt til at ekspandere ved at købe op til 100 virksomheder globalt over en periode. Pernille Fabricius fik her vendt ISS’ situation gennem etableringen af en super vision, teams og standardiserede processer og systemer, hvilket netop gjorde virksomheden i stand til at ekspandere i en sådan grad. For Pernille Fabricius var dette en af hendes første helt store udrettelser i hendes tid hos ISS.

International vækst

For Pernille Fabricius er hendes arbejde i lige så høj grad hendes hobby. Pernille Fabricius elsker at beskæftige sig med etablering af vision, mission og værdier for virksomheder i vækst. For hende har etableringen af en god virksomhedskultur, teams, strukturer og standarder en afgørende rolle for, hvor stor international succes en virksomhed kan opnå. Og netop dét elsker Pernille Fabricius at hjælpe virksomheder med: at forberede dem til international vækst samt at nå målet, blandt andet gennem køb og salg af virksomheder. Pernille Fabricius har primært beskæftiget sig med service relaterede virksomheder, og mest inden for det finansielle og bankrelaterede erhverv.

For Pernille Fabricius er vækst altid målet, når hun engagerer sig i en virksomhed, og hun holder meget af at skabe økonomisk værdi i virksomheder, hvor der er en ”no nonsence” og upolitisk kultur, hvor man arbejder sammen for denne værdiskabelse.

Pernille Fabricius, en eftertragtet rådgiver

Netop på grund af Pernille Fabricius mangeårige karriere, hvor hun har besiddet en lang række executive samt bestyrelses og bestyrelsesformandsposter, er hun en eftertragtet rådgiver inden for erhvervslivet – både i Danmark og internationalt.

Lige nu sidder Pernille Fabricius blandt andet som industrirådgiver hos det globale investeringsselskab TPG Capital og hos den private kapitalfond Silverfleet Capital i England, hvor hun netop rådgiver virksomhederne i, hvordan de bedst vækster internationalt. Udover Pernille Fabricius’ faste stillinger sidder hun i bestyrelsen i både MT Højgaard, MT Højgaard Holding og Royal Greenland, og sidder derudover som bestyrelsesformand i firmaet Ipes samt i reputation management bureauet SAFEonNET. Før dette har Pernille Fabricius været tilknyttet som lektor på Copenhagen Business School på Frederiksberg samt bidraget med business relaterede artikler hos Berlingske Nyhedsmagasin.

Læs mere om Pernille Fabricius

Er du interesseret i at læse mere om Pernille Fabricius, så læs om Pernille Fabricius her og følg Pernille Fabricius her.

You may also like...