Plej hud og hår med Argan olie og makeup fra Youngblood

Nu er det forhåbentligt snart sommer, og med varmen og den tørre luft bliver det rigtigt vigtigt at have en velplejet hud og sundt hår. De fleste danskeres hår tørrer helt ud om sommeren, og det samme gælder huden, så derfor er det rigtigt vigtigt at behandle forebyggende ved blandt andet at bruge Argan olie til håret og naturkosmetik fra Youngblood i stedet for de kemikalier, vi ellers kommer i ansigtet hver dag.

Argan olie

Hvis ikke du allerede kender til Argan olie og dens uundværlige egenskaber, så læser du forhåbentligt med nu. Argan olie er en olie, der tilfører fugt til både hud og hår. Olien kaldes også “skønhedsolie”.

Argan olien frestilles af kerner fra Argan-træerne i Marokko. Det er den planteolie, der har det højeste indhold af E-vitamin – faktisk er indholdet af E-vitamin tre gange højere i Argan olie end i olivenolie. Det er der ikke mange, der ved.

Vitamin E gør hud og hår rig på fugt og næring, og den virker også helende, hvis man eksempelvis er blevet solskoldet.

Der findes flere forskellige producenter af Argan olie, men blandt disse kan John Masters, Rømer, Emma Noel og Kealine nævnes. Olien forhandles hos mange forskellige forhandlere, men Ren Velværeshop har et rigtigt stort udvalg af produkter med Argan olie tilsat samt nogle meget konkurrencedygtige priser.

 argan olie

Youngblood

Rigtig mange danskere benytter sig dagligt af forskellige makeup-produkter, der faktisk kan være meget usunde og direkte skadelige for huden. Derfor kan det være en rigtig god ide at ofre de ekstra penge det koster at købe naturkosmetik fra fx Youngblood.

Youngblood har fx fremstillet en mineral foundation, der indeholder 100 % rene og naturlige mineraler, som faktisk gør underværker for huden frem for at ødelægge den.

Makeup fra Youngblood er en rigtig god løsning, hvis man ønsker at gå med makeup (især på huden i ansigtet) og samtidig ønsker at skåne sin hud mod stoffer, der er usunde for huden. Makeup fra Youngblood lader desuden huden ånde, og den er derfor hverken aknedannende eller poretilstoppende som meget andet ansigtsmakeup. Endvidere er makeup fra Youngblood ikke testet på dyr!

Yougblood makeup kan, ligesom Argan olien, købes hos mange forskellige forhandlere, men der er ofte mange penge at spare ved at købe sine produkter på nettet frem for i en fysisk butik. Udvalget på nettet er i øvrigt lige så stort – hvis ikke større – end det er i butikkerne.

youngblood

You may also like...