Porcelænsfacader klæder min mor så meget, at jeg bliver misundelig

porcelænsfacaderMin mor har fået lavet porcelænsfacader efter mange års irritation over grimme tænder, og jeg er næsten helt misundelig. Hendes tænder er så flotte nu, og det ser jo fuldstændig naturligt ud!

Min mor havde togskinner på som barn og var ikke god til at få tænderne renset ordentligt. Derudover tror jeg heller ikke, at de der togskinner sad helt ordentligt fast. I hvert fald havde hun grimme brune mærker på tænderne, da hun fik dem af. Et forbrug af kaffe gjorde det nok ikke bedre, og tandlægeskrækken hjalp helt sikkert heller ikke på det.

Det var først, da hun endelig fik en tandlæge, som for en gangs skyld viste forståelse for hendes tandlægeskræk, at hun besluttede sig for at gøre noget ved smilet. Nu har hun fået porcelænsfacader, og det er virkelig pænt til hende. Nu kan man for alvor se, hvor smukt et smil hun har.

Jeg er ret imponeret over tandlægens evne til at lave porcelænsfacader i den helt rigtige farve. Det er kun folk, der ved, hvordan hun plejede at se ud, som vil kunne regne ud, at hun har fået porcelænsfacader.

Jeg har ikke brune pletter på tænderne, men jeg kan ikke lade være med at misunde hendes nu helt perfekte tandsæt.

You may also like...