Derfor skal du bestille rejser til Dubai eller Marokko nu

rejser til dubaiDet er lige nu højsæson for bestilling af rejser til Dubai og Marokko, og i den anledning ser vi derfor nærmere på, hvorfor så mange turister verden over vælger at rejse til lige netop Dubai eller Marokko, så overvejer du en rejse til vinter, kan rejser til enten Marokko eller Dubai være et godt bud, men hvad kan disse destinationer tilbyde, som andre turistmål ikke kan?

Derfor skal du rejse til Dubai

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge at rejse til Dubai, og en af dem er vejret og klimaet. Dubai har nemlig en meget varm sommer, der strækker sig fra maj til oktober, hvor temperaturen som regel overstiger 45 grader. Fra november til april er det ikke nær så varmt, men i forhold til det danske vejr på samme tid af året, er det relativt varmt, hvorfor mange vælger at rejse til Dubai i vinterhalvåret. Om vinteren ligger temperaturen ca. mellem 13 og 21 grader, hvilket svarer til en kølig til middeltempereret varm dansk sommerdag.

En anden grund til at tusindvis af turister verden over rejser til Dubai er for at opleve deres multikulturelle kultur. I Dubai er det faktisk kun omkring 20 % af indbyggerne, der er lokale, mens de resterende 80 % kommer fra andre lande, herunder Indien, Pakistan og Filippinerne.

Rejser til Marokko er også populære

Det er ikke kun rejser til Dubai, der er populære lige for tiden. Rejser til Marokko er nemlig også blevet meget populære, og det er der naturligvis også en grund til. Marokko byder nemlig på en spændende blanding af Europa og Afrika, som ikke er set før.

Det er især feriebyen Agadir, turisterne strømmer til verden over. Agadir byder på lange sandstrande langs Atlanterhavet og badning, sol og strand er naturligvis også en af hovedårsagerne til den omfattende turisme i landet.

Overvejer du at rejse til Marokko eller Dubai, skal du være opmærksom på, at der er flere rejsebureauer, der tilbyder rejser til destinationerne, og nogle er naturligvis bedre end andre. Vi anbefaler Profil Rejser, som står til rådighed med hjælp til planlægning af rejsen, hvilket kan være en stor fordel for dem, der aldrig har været på den pågældende rejsedestination før. Du kan tjekke deres hjemmeside ud her, hvor du også kan få et overblik over deres pakkerejser og priser.

You may also like...