Få friheden tilbage med en let og smart rollator

rollatorMange ældre kan have svært ved at indse, at tiden er inden til lidt hjælp i hverdagen, når man bliver dårligere gående og ikke kan bærer så meget mere. Derfor kan en rollator være en stor hjælp for rigtig mange, da den både giver lidt ekstra støtte, men også kan hjælpe med til, at man stadig kan klare de daglige indkøb.

Der findes flere forskellige typer af rollatorer, så alt efter om man har behov for en model, hvor man kan transportere lidt mere end normalt eller om man ønsker en model, hvor man også kan tage et lille hvil, så kan man finde det. Der findes både trehjulede og firehjulede modeller, men generelt er alle modellerne bygget som letvægtsmodeller, så de er nemme at komme rundt med f.eks. skal ind og ud transportmidler, butikker eller lignende. Det betyder også, at de er lette at pakke sammen, hvis man skal have den med ud at rejse – der er så at sige en rollator for alle!

Hos Seniorland finder man et stort udbud af forskellige rollatorer – også på deres hjemmeside kan man se et stort udvalg, så har man ikke mulighed for at komme ind i en butik, så kan man stadig læse om de forskellige modeller og finde den bedste til lige de behov, man måtte have. Ønsker man f.eks. en model, som er let at klappe samme og kan parkeres sammenklappet, har håndbremse, kurv og meget andre funktioner, så er Jazz modellen en af de mange muligheder.
Leder man i stedet efter en model, som kan klare lidt ekstra vægt, men som stadig let at komme rundt med, så kan Liberty XL være et rigtig godt valg. Og er man i tvivl, så kan medarbejderne altid hjælpe, så man finder den bedste løsning.

En rollator kan give mange en stor del af den frihed tilbage, som man mister med alderen!

You may also like...