At vælge service hos en serviceudlejning er en kunst

serviceNår man holder store fester med rigtigt mange gæster, er det en god idé at overveje at leje service hos en serviceudlejning. Dette er især brugt til større fester, der bliver afholdt udenfor i festtelte. Hvorfor? Det er ganske simpelt, fordi man ikke har service til så mange gæster, hvorfor man er nødsaget til at leje det.

Normalt hvis man lejer sig ind i festlokaler er der service til det antal mennesker lokalet kan huse. Men selvom man måske har tallerkner til de antal kuverter, der er gæster til, kan man i visse tilfælde måske godt ønske service af et bestemt udseende der passer til resten af udsmykningen. Dette er ganske typisk til bryllupper, fordi alt skal være perfekt.

Hvad tilbyder serviceudlejning?
Serviceudlejning er ikke bare tallerkner og bestik. Det er også anretningsservice, duge og glas i alle afskygninger. De fleste serviceudlejningsvirksomheder har endda mange forskellige varianter, farver og størrelser af tallerkner, bestik, glas, duge samt diverse fade og bestik til anretning og servering.

At vælge service er en hel kunst i sig selv, fordi den rette sammensætning kan være med til at få gæster til at nyde menuen på en hel anden måde. Her følger en liste af de mest gængse typer af service, som de fleste serviceudlejninger kan tilbyde.

·    Tallerkner fås til både buffet og til 4 retters menuer. De fås som regel også både i ovale, runde og firkantede varianter samt i forskellige farver. Her er det nemt at blive kreativ.
·    Bestik fås også i mange afskygninger, men det mest typiske er dog sølvfarvet. Man kan få bestik i tyndt, tungt og med store blade eller mindre blade. De fleste serviceudlejninger har bestik til forret, hovedret, dessert og natmaden.
·    Glas og kopper findes både til vand, rød- og hvidvin, kaffe og til baren. De findes ofte også i forskellige stilarter, men det kan variere meget fra serviceudlejning til serviceudlejning.
·    Service til anretning og servering fås som regel i de fleste afskygninger, men mange gange også i mere specielle udformninger til den mere kræsne lejer. De findes oftest i enten porcelæn eller sølv.
·    Duge, servietter og bordpynt er et must. De fleste har hvide duge og deslige, men har også nogle mere farvede valgmuligheder. Dette gælder også bordpynt, som eks. lysestager og deslige.

Fælles for de fleste serviceudlejninger er ofte, at de har 3-5 forskellige stilarter at vælge imellem, som så går igen i hver af de ovennævnte servicegrupper.

Det er altid en god idé at få servicen i hånden eller se billeder af de varianter, der er at vælge imellem, når du er på jagt efter det bedste og smukkeste. De fleste serviceudlejninger tilbyder også, at du kan komme ud og se det ellers har de nogle præsentable billeder på deres hjemmeside, som ofte giver dig en god idé.

Husk at valg af service er en lige så vigtig ingrediens i et arrangement, som alle de andre dele er, så start tidligt og kontakt serviceudlejningsvirksomheder for at sikre dig, at de har lige det, du ønsker, på lager.

You may also like...