Skal du ud og have nye møbler og lamper?

lampeSkal du til at indrette stuen med nye møbler? Har du svært ved at finde ud af, hvad du skal købe og hvad du nu burde prøve at lave om? Få inspiration her!

Der er mange ting, som man kan gøre ved en stue, hvis man ønsker en forandring og hvis man gerne vil have at det bliver mere moderne. Det er bare lige at vide hvilket interiør det drejer sig om, når det skal være det nyeste af det nyeste. Derudover er der mange som er tilbøjelige til at gå tilbage til den samme stilart, som man ellers lige prøvede at holde sig væk fra. For øjnene vil jo stadig gå efter de vante ting og det kan derfor være svært at ændre det. Mange prøver derfor at gå ud fra magasiner, som udelukkende handler om indretning. Men hvis man for eksempel ikke ønsker at det skal være alt for dyrt, kan det igen være svært at få inspiration herfra.

Møbler

Hvis du er vant til at have en masse møbler i stuen, er det en god idé nu at gøre det mere enkelt. For hvis du igen går efter den mere moderne stilart, skal man helst ikke proppe en masse møbler ind i rummet. Den moderne stilart er ofte præget af enkelthed og møblerne skal derfor heller ikke være alt for store. Man kan derfor nøjes med en sofa, et lille sofabord og måske to stole, som passer sammen med sofaen. På den måde vil det ikke se voldsomt ud. Store sofaer kan nemlig hurtigt tage hele pladsen i rummet og der vil derfor ikke være plads til så meget mere. Man skal ligeledes prøve at holde sig fra gulvtæpper, da det også vil få rummet til at se mindre ud.

Derudover skal selve valget af malingen virkelig besluttes nøje. For hvis man vælger en mørk farve, vil det også få rummet til at se mindre ud. Man skal derfor altid tage de lyse nuancer, som også får rummet til at se moderne ud. En god farve til en moderne stue er enten sandfarve eller beige. Det gør for det første rummet mere varmt, men det får også rummet til at virke større. Det kan derfor især anbefales. Der er ligeledes også et hav af muligheder for farvekombinationer, hvor man har færre muligheder, hvis man har valgt en farve som rød, grøn, blå og så videre. Hvide vægge er også altid et hit, da man ligeledes har en masse muligheder.
Noget der især er blevet populært er at have en hel væg med mursten. Det medvirker især til det moderne udseende og det skaber samtidig hygge i stuen. Det kan især være hyggeligt at få en brændeovn ind. Det medvirker også til et udseende af overklasse, som mange efterspørger.

Der er derfor mange muligheder, når man skal til at indrette stuen i et moderne look, men man skal hele tiden huske enkelheden.

Lamper

Der findes ligeledes et hav af muligheder inden for lamper. Men her skal man også huske at det skal være simpelt. Man skal derfor ikke gå ud og købe store lamper, som fylder hele loftet. Hvis man gerne vil have en moderne belysning, kan man især se væglamper, som en god idé. Her vil det nemlig heller ikke få rummet fyldt, idet de er monteret på vægge.
Dog kan det også være moderne, hvis man vælger én gulvlampe, som kan give lys over sofabordet. Det kan virkelig give et moderne og stilrent udseende!
Derudover findes der også lamper som downlights. De er blevet meget moderne, da det er monteret helt ind i væggen og fylder derfor på ingen måde. Der er derfor rig mulighed for at finde en moderne belysning og det er derfor bare at gå på jagt!

Planter

Planter og blomster er altid behagelige at have rundt omkring i huset, men her skal man også holde sig lidt tilbage. For hvis man får for mange blomster eller planter i stuen, kan det se rodet ud visuelt. Et stort oliventræ kan være medvirkende til et moderne udseende og det kan derfor varmt anbefales at investere i sådan en plante, hvis man gerne vil have noget grønt i stuen. Derudover er der også orkidéer, som også gør stuen stilren.

You may also like...