Vidste du, at træpiller med fordel kan bruges som strøelse?

træpillerTræpiller er et genbrugsmateriale fra møbelindustrien og bruges hovedsageligt til opvarmning af boliger via et såkaldt pillefyr. Hvad mange ikke ved er, at træpiller også kan bruges til andet end det; de kan nemlig også bruges som strøelse til blandt andet heste.

Strøelse er det materiale, der normalt bliver lagt i bunden af hestestalde, som har til formål at opsuge fugt, vand etc. for dermed at holde staldmiljøet sundt og rent for dyrene. Det kan godt være dyrt at købe strøelse fra tid til anden, og har man træpiller på lager, kan det derfor være en god ide at bruge nogle af dem til at forbedre staldmiljøet.

Træpiller er nemlig lavet af træspåner og har derfor en enorm god sugeevne, hvorfor de er perfekte til brug som strøelse. Er du i tvivl om, hvor du kan købe dem henne, er du faktisk kun et enkelt klik væk. Klik her og køb dem hos din onlineforhandler DLG, som udelukkende forhandler træpiller af høj kvalitet til fordelagtige priser. De tilbyder tilmed gratis fragt i Danmark, såfremt man bestiller et helt læs, og så er der jo både til opvarmning af boligen og til hestene.

You may also like...