En sund frokost giver mere energi i hverdagen

Det siges ofte at morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen. Det er der i midlertidigt ingen beviser for, og en sund frokost kan derfor være mindst ligeså vigtig. For det er ved formiddagen, at man begynder at trænge til noget energi efter at have knoklet på arbejdet i 3-4 timer. Hvis man skal kunne holde sig i gang resten af dagen, så nytter det heller ikke noget, at man spiser en masse tomme kalorier. Derfor er en sund frokost vigtig, hvis man skal kunne få det meste ud af en arbejdsdag.

Få en sund frokost på kontoret

Hvis man ønsker at få en sund frokost på kontoret, så er det muligt at få det leveret af Frokost.dk. De har en masse køkkener, som man frit kan vælge imellem, og de gør hele frokostordningen varieret, fleksibel og stabil. Det kan være en god investering for virksomheden, fordi ikke nok med at medarbejderne får noget god energi, så vil deres arbejdstilfredshed også stige. Det skyldes at medarbejderne slipper for selv at skulle tage madpakke med, så de behøver ikke at stå 10 minutter tidligere op, for at smøre nogle rugbrødsmadder.

Firmasund gør frokosten endnu sundere

Hvis man ønsker en ekstra sund frokost, så tilbyder de også et koncept der hedder firmasund. Køkkenerne der er godkendt inden for dette koncept, de levere mad, hvor sundheden virkelig er i fokus. Menuerne bliver nemlig godkendt af diætister, så man kan være sikker på en rigtig sund frokost. Det der kendetegner firmasund er, at der bliver brugt mange grøntsager, mere fuldkorn og fiber, reduceret fedtindhold og sunde fedtkilder. Derudover vil der blive forsøgt at undgå madspild – uden at medarbejderne er sultne efter måltidet.

Det hele foregår over en app

Frokost.dk er et moderne firma, så derfor foregår det hele selvfølelig over deres app. Her kan man se ugens menu, anmelde dagens ret og skifte mellem de forskellige køkkener. Hvis der er en eller flere medarbejdere der ikke er på kontoret en bestemt dag, så er det muligt at afmelde sig den dag. På den måde bliver der ikke lavet og leveret mere mad end nødvendigt. Det er også med til at nedsætte madspildet. Hvis man gerne vil give medarbejderne en sund frokost, så er Frokost.dk altså en oplagt mulighed.

 

 

You may also like...