Svanemærket maling – invester i miljøvenlig Svanemærket maling til dine overflader

Svanemærket malingHar du brug for ny maling så køb Svanemærket maling. Svanemærket maling er produkter, der er kendetegnet ved at være skånsomt overfor miljøet og samtidig være gode og fyldige malinger.

Skal du til at male dit hus, men har du endnu ikke været nede ved farvehandleren og vælge din maling? Hvis der er situationen, så synes jeg, at du bør overveje muligheden af at investere i Svanemærket maling.

Svanemærket maling er en bestemt slags maling, som er særligt skånsomt overfor miljøet. Samtidig så sikrer Svanemærket også, at din maling er af en god kvalitet mht. fylde, holdbarhed og lignende vigtige faktorer.

Hvad er Svanemærket?
Svanemærket er et skandinavisk miljømærke, som i de senere år er blevet en stadig vigtigere faktor for danske produkter. Svanemærket uddeles i denne forbindelse til varer, som i særlig høj grad er skånsomme overfor miljøet.

Dette gælder forskellige slags maling, men også mange andre produkter. Når du er ude og handle ind og finder et produkt med et Svanemærke på, så betyder det også, at det er noget, som du med god samvittighed kan putte ned i din indkøbskurv.

Blandt nogle af de ting, som Svanemærket maling her sikrer, er:
–    Produkterne har en lavt indhold af flygtige organiske forbindelser (kendt som VOC)
–    Lavt indhold af tungmetaller
–    Lavt indhold af flygtige aromatiske kulbrinter
–    Og et lavt indhold af diverse andre skadelige stoffer, såsom for eksempel formaldehyd.

Endelig er Svanemærket også kendt for, at det stiller krav til fabrikanterne om, at deres miljømærkede produkter tager særlig hensyn til miljøet i forbindelse med fabrikanternes udledning af spildevand.

Andre slags miljømærker
I tillæg til Svanemærket, så kan du også støde på andre slags miljømærker, når du er ude og shoppe efter ny maling. Dette kan især være det europæiske Blomstermærket, som også er et prominent miljømærke.

Derudover kan du også holde øje med det danske Indeklimamærke, som er mærke, der er specielt rettet mod malinger, der er særligt blide overfor indeklimaet i dit hjem.

Svanemærket er også kvalitet
Udover diverse miljømæssige bevæggrunde, så er Svanemærket maling også at foretrække af en anden grund: Svanemærket gives kun til malinger, som ikke blot er miljøblide, men også er af en høj kvalitet.

Faktorer som Svanemærket fokuserer på i gode malinger er her blandt andet:
–    Malingens rækkeevne
–    Malingens slidstyrke
–    Hvor modstandsdygtig malingen er overfor vand

Hvor kan jeg købe Svanemærket maling?
Maling med et Svanemærke kan købes hos en lang række forhandlere overalt i Danmark. Jeg vil i denne forbindelse i særdeleshed anbefale dig at gå på jagt over internettet. Internettet er i modsætning til din lokale farvehandler købers marked med større udbud og bedre priser.

Hvis du køber online, så betaler du med kreditkort, hvorefter malingen ankommer til din hjemmeadresse. Denne transport skal du hos nogle firmaer betale for, mens at det hos andre leverandører er helt gratis.

You may also like...