TelemarketingCentret ApS – professionelt telesalg for din virksomhed

Historien bag TelemarketingCentret

TelemarketingCentret ApS er navnet på en dansk telemarketingvirksomhed med speciale i leadgenerering og mødebooking. Virksomheder af enhver slags, og uafhængigt af branche, kan således outsource deres telesalg helt eller delvist, så de selv får mere tid til at koncentrere sig om deres øvrige aktiviteter og samtidig sikre høj professionel telesalg. TelemarketingCentret ApS’ hovedkontor er beliggende midt i det naturskønne havneområde i Horsens, og huser omtrent 30 knivskarpe salgsmedarbejdere, der hver dag ”møder” tusinder af mennesker og virksomheder over telefonen. 

TelemarketingTelemarketingCentrets ApS blev etableret i 2001 af ildsjælen Torben Larsen, som har dedikeret sit liv til udvikling af marketingtiltag og salgsfremmende løsninger. Selv har Torben Larsen en lang fortid som sælger på et reklamebureau og endvidere flere års erfaring med salg og markedsføring – og optimering og udvikling af samme. Dermed var idégrundlaget for TelemarketingCentret ApS skabt, og i dag kan virksomheden prale af at være blandt de førende i Danmark på området.

TelemarketingCentrets kerneydelser

TelemarketingCentrets daglige arbejde består hovedsagligt i at udvikle B-2-B-løsninger indenfor telesalg – og marketing. Virksomhedens kernekompetencer er leadgenerering, mødebooking, databaseopdatering samt Inbound-opkald, hvor især leadgenerering står som et varemærke for TelemarketingCentret.

De gode anmeldelser står i kø, og virksomhedens succes skyldes i særlig grad en yderst professionel tilgang til telefonsalg samt et enormt kartotek af teknologiske muligheder, samt et yderst struktureret arbejdssystem, hvor medarbejdernes roller er klart definerede og alle formår at spare med hinanden og give gode råd videre internt i organisationen. TelemarketingCentret sikrer, blandt andet via intelligente data, at kunder får øgede muligheder for at skabe nye relationer og øget salg hos både nye, potentielle kunder, uden at de eksisterende kunder bliver ”glemt”.

Kunderne og branchen

Hvert år hjælper TelemarketingCentret en lang række større danske virksomheder med deres daglige salgsarbejde. Virksomheder kommer fra vidt forskellige brancher, deriblandt forsikrings-, medicinal-, IT-, transportbranchen, hvoraf majoriteten af kunderne befinder sig i sidstnævnte. Uanset branche gælder det TelemarketingCentret løsningerne vil altid være tilpasset og skræddersyet til den enkelte kundes behov.

Hos TelemarketingCentret byder man både små og store opgaver velkommen, ligesom der ikke skelnes mellem virksomhedernes størrelse, da TelemarketingCentrets portefølje også tæller en bred vifte af mindre virksomheder.

På årsbasis foretager TelemarketingCentret omtrent 300.000 udgående opkald, og afvikler gennemsnitligt 180.000 kundeopkald, hvilket gør, at medarbejderne hver dag er travlt beskæftiget med hele tiden nye mennesker i røret. Derudover lander virksomheden mere end 90.000 møder med salgspotentiale om året.

Uddannelse og ekspertise

Blandt TelemarketingCentrets direktør, Torben Larsen, har det dog altid stået klart, at for at yde den bedste service, skal man også bruge de bedst kvalificerede eksperter. Og netop medarbejdernes salgskompetencer er altafgørende for at hverve sig et job i TelemarketingCentret.

Når kunder henvender sig med en opgave, er det for virksomheden magtpålæggende at agere lige så professionelt som virksomheden selv, hvilket også kræver en dyb indsigt og interesse i kundens produkt og kerneydelse. Alle kunder får tilknyttet en personlig projektleder, som varetager den enkelte sag og sørger for, at de aftalte mål overholdes til fuld perfektion.

Kundevirksomheder kan også benytte TelemarketingCentret på anden vis i form af uddannelse af medarbejdere og salgsorganer. Torben Larsens tropper udbyder nemlig også kurser, hvor virksomheder selv kan lære i bliver eksperter i salg, såfremt de ønsker at holde salgsafdelingen internt.

Er du nysgerrig på, om eller hvordan TelemarketingCentret kan hjælpe din virksomhed, kan du besøge virksomhedens hjemmeside.

Følg TelemarketingCentret på følgende sociale medier:

TelmarketingCentret Twitter

TelemarketingCentret LinkedIn

You may also like...