TelemarketingCentret skaber resultater – igen

TelemarketingCentret Der findes i Danmark over 100 forskellige telemarketing firmaer, der tilbyder virksomheder telemarketing, leadgenerering og mødebooking, men med TelemarketingCentret i Horsens mere end 13 år i branchen, er de blandt de førende i telemarketingbranchen. TelemarketingCentret i Horsens har nogle af de bedst faglige kompetencer inden for telemarketing, og de står klar til at løse alle opgaver – fra telemarketing og indsalg til kampagneopfølgning og leadgenerering.

Mange virksomheder outsourcer deres telesalg eller dele af deres telesalg til TelemarketingCentret, så de selv kan fokusere på andre opgaver og samtidigt er sikret et højt niveau af telemarketing. TelemarketingCentret hjælper hvert år en lang række større virksomheder inden for blandt andet transport, IT, forsikring, medicinal og print med telesalg.

TelemarketingCentret = 100 % professionalisme

TelemarketingCentret er kendt for at være et telemarketingfirma, der udelukkende leverer professionelel løsninger og resultater til deres store portefølje af både danske og udenlandske kunder. Faktisk er TelemarketingCentret kendt for at kunne repræsentere virksomheder mindst lige så professionelt, som virksomheden selv ville kunne, når det kommer til telesalg og mødebooking. Siden Torben Larsen for over 13 år siden satte luft under vingerne på TelemarketingCentret er der blevet topresultater med fantastiske ROI resultater.

En af grundende til at TelemarketingCentret er kendt for at levere så professionelle resultater inden for telemarketing, leadgenerering og mødebooking er blandt andet deres arbejdsform. Som kunde hos TelemarketingCentret vil du nemlig altid blive tilknyttet en fast projektleder, der er særligt udvalgt til at varetage lige præcis din virksomheds opgave.

Sidste nyt fra TelemarketingCentret

For TelemarketingCentret er det absolut ikke ualmindeligt at skabe gode resultater, som både de og den enkelte kunde kan være stolte af. Af sidste nyt fra TelemarketingCentret er blandt andet, at de for nyligt har skabt særligt stor succes for en ny norsk kunde. Kunden er et norsk søsterselskab af en europæisk bilproducent for hvem de har skabt godt 600 salgsmøder i Norge. Den norske kunde har været kunde hos TelemarketingCentret siden maj 2014, hvor TelemarketingCentret har hjulpet dem med at booke salgsmøder. I denne konkrete sag har TelemarketingCentret ringet potentielle kunder op i personligt navn med importøren som afsender. Denne strategi har resulteret i et flot nuværende resultat på omkring 600 møder med salgspotentiale i både Norge og Danmark. Faktisk har TelemarketingCentret sørget for at den norske kunde har flyttet markedsandele – det vil sige, at kunden, på grund af TelemarketingCentrets arbejdede, har taget salget fra andre bilimportører. Det er resultater, der rykker og resultater, som TelemarketingCentret kan være stolte af. Som et yderligere resultat af TelemarketingCentrets arbejde for den norske kunde resulterede det første møde, som TelemarketingCentret bookede i Norge, at kunden fik solgt to elbiler.

Er du interesseret i, flere nyheder fra TelemarketingCentret? Læs mere om TelemarketingCentret på Yelp og på TelemarketingCentrets profil på LinkedIn.

Du kan også følge TelemarketingCentret på Google+ samt på Opret.dk.

You may also like...