Sådan køber du billige træpiller fra Tyskland

træpillerØnsker du at spare penge på varmeregningen her til vinter, kan du med fordel læse denne artikel, der handler om muligheden for at købe billige træpiller fra Tyskland, selvom man er dansker, og det kan give nogle store besparelser på varmeregningen.

Hvordan kan man som dansker købe billige træpiller fra Tyskland?

Mange er slet ikke klar over, at dette er muligt, men en dansker kan som sagt købe træpiller fra Tyskland til tyske priser, og det betyder, at man kun skal betale 7 % i moms for træpillerne i stedet for de 25 %, vi betaler herhjemme. Koster et læs træpiller eksempelvis 1000 kroner, har man alene ved momsen sparet næsten 200 kroner, og det kan hurtigt blive til en del på et helt år.

Hvordan kan det så lade sig gøre? For at forklare det bedst muligt kan man sammenligne det at købe træpiller fra Tyskland med at tage til Tyskland for at købe slik, sodavand og alkohol; grænsehandel. Grænsehandlen med træpiller fra Tyskland foregår på to måder: Enten tager man selv til grænsen og køber træpillerne der, eller også bestiller man træpillerne fra Tyskland på denne hjemmeside, hvor man så enten selv skal hente dem ved grænsen eller få en fragtmand til at levere dem til sin adresse. Mange vælger at slå deres køb af træpiller fra Tyskland sammen med en tur til grænsen for at købe stort ind af slik og sodavand, og på den måde slår man populært sagt to fluer med ét smæk.

Træpillerne fra Tyskland har samme høje kvalitet som dem, man kan købe herhjemme, hvis ikke de ligefrem er endnu bedre, så det skal ikke være kvaliteten, eller mangel på samme, der afholder dig fra at købe dine træpiller fra Tyskland.

Bor du i Jylland eller tæt på grænsen, slipper du for en lang køretur for at hente træpillerne, men kommer du fra Sjælland eller fx Bornholm, kan det være uoverskueligt at skulle køre hele vejen til den tyske grænse for at hente nogle træpiller, og i det tilfælde kan man heldigvis kontakte en fragtmand og bede ham om at hente dem for en og aflevere dem på adressen. Dette koster naturligvis lidt ekstra, men tænk på hvor mange penge man lige har sparet ved at købe træpillerne med tysk moms! På den tidligere angivne hjemmeside kan man finde en liste over fragtmænd, man kan kontakte.

You may also like...