Varda Job – din rådgivning til jobsøgning

Varda Job hjælper ledige, jobcentre og virksomheder med sagsbehandling og rekruttering. De hjælper ikke bare ledige med at finde et nyt job, men støtter og rådgiver jobcentrene og kommunerne direkte.

Varda Job har eksisteret siden 2010, og siden den dag har de hjulpet mange mennesker, som før stod udenfor arbejdsmarkedet, tilbage på arbejdsmarkedet. Det kan Varda Job gøre, fordi alle deres medarbejdere er uddannet som socialrådgivere, og de har alle flere års erfaring i at behandle kommunale sager, og det har givet dem en masse viden.

Dette er en stor fordel, hvis du vælger at få Varda Job til at hjælpe dig med sagsbehandling. De kender mennesker såvel som regler og love og ser muligheder der, hvor andre ser begrænsninger. De kan også hjælpe med ledelse, at optimere arbejdsgange og at udvikle mennesker. Det drejer sig om at finde de bedste løsninger, som overhovedet er mulige, og at sætte realistiske og samtidig også ambitiøse mål for det enkelte menneske.

Dialog og faglig sparring

Varda Job tror på dialog og samarbejder derfor tæt med jobcentre, kommuner, virksomheder og sidst, men ikke mindst mennesker, for det hele handler i virkeligheden om mennesker. Mennesker er forskellige, og derfor kræver det en unik og individuel løsning at hjælpe dem til at komme videre i livet på den bedst mulige måde i deres eget tempo.

Varda Job leverer faglig sparring, kompetenceudvikling, sagsbehandling og analyser af arbejdsgange, og de kan hjælpe med sygedagpenge, førtidspension, ledighedsydelse og kontanthjælp.

Varda Job hjælper også gerne private virksomheder, fx forsikringsselskaber. Deres kerneydelser på socialområdet spænder bredt, og de kan gøre det nemmere at leve op til regler og krav uden at miste hjertet i arbejdet: hensynet til det enkelte menneskes situation. De brænder for socialrådgivning og sagsbehandling og kender udfordringerne ved sagsbehandling indgående.

Varda Job tager sig både af store og mindre opgaver i hele Danmark. Følg dem på Facebook.

You may also like...