Wellvita hjælper dig til ro i maven

wellvita MacoformMange mennesker i verden lever hver dag med mave- og fordøjelsesproblemer, deriblandt irritabel tyktarm, hvilket, hvis det er rigtig slemt, kan komme til at styre deres liv. For mange vedkommende handler det om, at de simpelthen ikke spiser korrekt, hvilket både kan gå ud over deres fordøjelse og deres figur. Netop denne problematik har sundhedseksperterne fra Wellvita taget op og fundet en løsning på. Wellvita er kommet med en løsning i form at et naturligt kosttilskud for folk med maveproblemer, der går under navnet Macoform.

Macoform fra Wellvita er et unikt produkt, der går ind og skaber harmoni i maven. Macoform fra Wellvita indeholder blandt andet planten artiskok, der har vist sig at have en dokumenteret effekt på at fremme mavens produktion af galde, hvilket i øvrigt også øger fedtfordøjelsen. En af grundene til at man kan føle sig oppustet er blandt andet, hvis din mave har svært ved at fordøje fedt. Ved at indtage Macoform fra Wellvita vil fornemmelsen af oppustethed formindskes betydeligt, hvilket også giver dig en fladere og mere velfungerende mave.

Stimuler din mikrofloram med Macoform fra Wellvita

Udover artiskok indeholder Macoform fra Wellvita også mælkebøtte, hvilket er en plante, der bidrager med stofferne polysaccharider, hvilket stimulerer mikrofloraen i din mave og tarm. Forskning i mælkebøttens egenskaber viser, at mælkebøtter indeholder en række bitterstoffer, der aktiverer både leveren og galden.

Mange mennesker vælger at tage mælkesyrebakterier, for at holde maven i orden, men i virkeligheden afhjælper dette kun problemet på kort sigt. Leder man efter en langsigtet løsning på sit maveonde, er Macoform fra Wellvita en god måde at genoprette balancen og gøre noget ved problemet på.

Indhold og dosering af Macoform

Når man tager Macoform fra Wellvita, skal man tage kosttilskuddet hver dag, for på den måde kontinuerligt at stimulere den konstante produktion af galde. Du skal synke Macoform fra Wellvita hele sammen med et glas vand.

Indhold af artiskok i én tablet: ekstrakt svarende til 5000 mg

Indhold af mælkebøtterod i én tablet: ekstrakt svarende til 80 mg

Naturlige ingredienser i Macoform fra Wellvita:

Artiskokekstrakt (Cynara scolymus L) Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, natriumhydrogenkarbonat, siliciumdioxid og magnesiumsalte af fedtsyrer), ekstrakt af løvetandrod (Taraxacum officinalis F.H. Wigg) overflade-behandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose) og fugtighedsbevarende middel (glycerol).

You may also like...